Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 24 martie 2010, ora 20:00, trupa Urma ne aşteaptă cu un concert şi o poveste, la Sala Palatului din Bucureşti.

Concurs!

iConcert.ro pune la bătaie 2 invitaţii duble la concertul Urma. Înscrie-te la concurs şi câştigă 1 invitaţie dublă completând formularul de mai jos până pe 22 martie 2010 ora 16:00. Caştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi prin SMS şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare!

UPDATE: Câştigătorii sunt: Baicoianu Andrei şi Marin Ana Maria! Felicitări!

Povestea începe în 2003, cu 4 suflete nomade, care au vrut, simplu, să-şi cânte muzica. Primul lor album, Nomad Rhymes, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie, a câştigat prin simplitatea construcţiei primii fani, adunaţi din peisaje şi filme extrem de diverse. Trupa a început să fie din ce în ce mai prezentă pe piaţa muzicală, atât la concerte şi festivaluri autohtone, cât şi la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia.

Doi ani mai târziu, în 2005, este lansat cel de-al doilea album, Anger as a Gift, material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Sir Blues. Un album mai complex decât precedentul, care prezenta o trupă în continua evoluţie.

Al treilea album, Trend Off (2007), marca activitatea de patru ani a trupei şi încheia un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinatate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers şi loial. Albumul a fost ţnregistrat şi mixat integral în Germania, iar booklet-ul cd-ului conţine fotografii semnate de Cosmin Bumbut şi design marca Cristian Ioan Gutau.

Povestea continuă în 2009, când Urma s-a întors pe scena după o pauză de aproape trei ani, într-o nouă componenţă. Urma înseamnă astăzi Mani, Sorin, Dominic, Catrinel, Jimmy, Luis, Ati – şapte muzicieni cu aceeasi grijă pentru detaliu şi calitate, independent de decor şi situaţie.

Spectacolul de la Sala Palatului este povestea parcursului muzical al celor 7 ani pe care trupa îi sărbătoreşte în 2010, dar totodată şi povestea oamenilor care stau în spatele acestui proiect, al celor care le-au fost inspiraţie şi model, al celor alături de care au crescut şi s-au aventurat în muzică. Pe scena, Urma şi invitaţii lor români şi străini vor contura împreuna înca o fărâmă din ceea ce îi reprezintă pe ei şi ceea ce vor să lase în sufletele publicului lor.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet este în funcţie de categroie:
Categoria I 100 RON
Categoria II 75 RON
Categoria III 60 RON
Categoria IV 50 RON
Categoria V 35 RON

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu 28, Bucuresti.