Acest eveniment a avut loc in data de 3 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 17 octombrie 2013, şi marţi, 3 decembrie 2013, de la ora 19:00, versurile poeţilor Grigore Vieru şi Mircea Micu vor răsuna într-un spectacol semnat de maestrul Tudor Gheorghe la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertul „Pelerini din ţara nimănui” aduce în prim plan versurile poeţilor Grigore Vieru şi Mircea Micu, interpretate de Tudor Gheorghe ajutat şi de bagheta dirijorului Marius Hristescu. Spectacolul îşi propune să aducă un omagiu celor doi poeţi şi a creaţiilor lor.

În perioada 10 octombrie – 2 decembrie 2013, Tudor Gheorghe se va afla în turneu naţional de promovare a proiectului „Pelerini din ţara nimănui”, în peste 30 de oraşe din România.

Tudor Gheorghe este una din figurile autohtone cele mai proeminente şi cu fiecare spectacol, acesta aduce o interpretare originală a tradiţiei şi culturii româneşti. Artistul este atât de bine primit de publicul român încât sălile de spectacol sunt întotdeauna pline.

„De fiecare dată când îl ascult – şi asta se întâmplă des -, Tudor Gheorghe îmi confirmă bănuiala că poezia românească – populară şi cultă – poate mişca munţii. (…) Problema mea, inhalând prin toţi porii melodia fiinţei sale, este cum să-mi stăpânesc o lacrimă de dragoste, admiraţie şi mândrie că poate exista acest fenomen (…)”, spunea Marin Sorescu.

Bilete Tudor Gheorghe – „Pelerini din ţara nimănui”

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală:

Categorie Preţ
Categoria I 160 lei cumpără bilete
Categoria II 120 lei cumpără bilete
Categoria III 90 lei cumpără bilete
Categoria IV 70 lei cumpără bilete
Categoria V 50 lei cumpără bilete