Acest eveniment a avut loc in data de 22 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 22 decembrie 2014, de la ora 19:00, Tudor Gheorghe va susţine un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolul-manifest „Degeaba…?!” din acest an beneficiază de un repertoriu îmbogăţit, adaptat noilor elemente instalate în peisajul politic autohton.

Spectacolul maestrului Tudor Gheorghe va fi prezentat în maniera sa inconfundabilă, alături de Orchestra Naţională Radio, cu peste 70 de instrumentişti desăvârşiţi, Corul Naţional de Cameră Madrigal şi o trupă rock. Spectacolul se va desfăşura sub bagheta dirjiorului Marius Hristescu.

De la an la an, România se afundă tot mai mult într-un debit uriaş de preocupări majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice altă natură, care cer soluţionări urgente. Constatăm însă, în mare parte, că toate acestea rămân a fi doar subiecte de presă, prezentate analizate şi comentate de către specialişti, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezoluţia situaţiei acute ce afectează modul existenţial al românilor.

Într-o ţară a confruntărilor permanente şi a neajunsurilor, un singur mesaj reuşeşte să îi cutremure şi în acelaşi timp să îi adune într-un singur loc pe românii care nu şi-au pierdut speranţa, şi trăiesc la intensitate maximă emoţiile puternice transmise în cadrul unui act cultural vertiabil de unul dintre cei mai valoroşi oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe.

Bilete Tudor Gheorghe – Degeaba…?! la Sala Palatului

Biletele pentru concertul „Degeaba…?!” al lui Tudor Gheorghe din 22 decembrie 2014, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro la categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
VIP indisponibil
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 230 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV indisponibil