Acest eveniment a avut loc in data de 26 Nov 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 3 noiembrie, şi joi, 26 noiembrie 2015, de la ora 19:00, maestrul Tudor Gheorghe va susţine câte un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Artistul va readuce pe scenă atmosfera interbelică, prin spectacolul „Adio, Doamnă!

Tudor Gheorghe continuă tradiţia concertelor de toamnă, de această dată cu un spectacol dedicat în special doamnelor. Inspirat de operele şi povestirile unor personalităţi din literatura română, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, şi de compoziţiile muzicale ale celor mai apreciaţi interpreţi care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special.

Sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi în acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va dărui admiratorilor săi un repertoriu variat, o selecţie de cântece deosebite, poveşti frumoase şi şlagare din vremea boema a Bucureştiului de odinioară, refrene nemuritoare fredonate şi astăzi.

Muzica de calitate, umorul fin şi versurile de o gingăşie lirică aparte, vor reliefa frumuseţea a doua lumi caracterizate foarte bine: imaginea minunată a domnilor eleganţi, însoţiţi de doamne frumoase, atrăgătoare, îmbrăcate în rochii lungi cu pălării şi mânuşi din borderie fină, ce se plimbau cu trăsura prin centrul „Micului Paris” şi îşi petreceau serile în cele mai luxoase localuri ascultând muzica aşa-numiţilor „boieri ai cântecului adevarat”, în timp ce muncitorii, oamenii decenţi, se întâlneau în cârciuma de la marginea străzii pentru a asculta melodiile de suflet interpretate de Zavaidoc.

Bilete Tudor Gheorghe – Adio, doamnă!, la Sala Palatului

Biletele pentru concertele „Adio, doamnă!” susţinute de Tudor Gheorghe la Sala Palatului din Bucureşti, pe 3 şi 26 noiembrie 2015, se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Palatului sau online de pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie Preţ
Categoria VIP 247 lei
Categoria I 227 lei
Categoria II 197 lei
Categoria III 167 lei
Categoria IV 147 lei
Categoria V 107 lei

Concertele Tudor Gheorghe – Adio, doamnă!, de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt organizate de ARTA Scenei.