Acest eveniment a avut loc in data de 3 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 3 noiembrie 2013, începând cu ora 20:00, Toto Cutugno va concerta alături de Orchestra Simfonică Bucureşti pe scena Sălii Palatului. Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai Italiei, Toto Cutugno va urca din nou pe scena din Bucureşti.

Timp de două ore, iubitorii muzicii italiene, cât şi fanii lui Toto Cutugno, se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artist pe scena internaţională. Artistul va ajunge în România cu câteva zile înainte de eveniment pentru a face repetiţii alături de Orchestra Simfonică.

Toto Cutugno le-a demonstrat fanilor români că este un „italiano vero” încă din 1993, când a concertat pentru prima dată în România, la festivalul Cerbul de Aur. Cu peste 400 de melodii compuse şi peste 100 de milioane de discuri, artistul italian rămâne în istoria muzicii internaţionale.

Orchestra Simfonică Bucureşti, formată din 70 de muzicieni, s-a remarcat prin proiecte ca The Masterpiece, Symphoenix sau recentul concert al Tarjei Turunen- „Beauty and the Beast”, dar şi prin colaborări cu nume mari ale muzicii clasice ca soprana Angela Gheorghiu sau violonista Corina Belcea.

Artistul italiat trebuia să susţină un concert şi la Braşov, pe 5 noiembrie 2013, dar din cauza programul încărcat, concertul a fost amânat.

Bilete Toto Cutugno şi Orchestra Simfonică Bucureşti

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului a lui Toto Cutugno se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele categorii:

Categorie Preţ
VIP Exclusiv 450 lei  cumpără bilet
VIP 400 lei  cumpără bilet
Categoria I 350 lei  cumpără bilet
Categoria II 250 lei  cumpără bilet
Categoria III 150 lei  cumpără bilet

Concertul este organizat de către MEI Concerts Entertainment România.