UPDATE: 09.10.2013 – Concertul din Braşov al cântăreţului italian Toto Cutugno se va amâna. Artistul nu poate rămâne în România după show-ul din Bucureşti datorită programului încărcat, ce nu îi permite şederea în ţară mai mult de 3 zile în luna noiembrie.

Toto Cutugno va susţine două concerte în această toamnă în România. După anunţarea concertului de la Bucureşti, din 3 noiembrie 2013, de la Sala Palatului, organizatorii anunţă încă un concert pe scena Sălii Sporturilor din Braşov, pe 5 noiembrie. În cadrul ambelor concerte, artist italian va fi acompaniat de Orchestra Simfonică Bucureşti.

Cel mai cunoscut cântăreţ italian va reveni la Braşov, după 20 de ani de la Cerbul de Aur 1993, într-un concert unic pentru adevăraţii iubitori de muzică italiană. Organizatorul evenimentului, Dana Siman (MEI Concerts Entertainment), declară: „Concertul din Braşov este o continuare firească a conceptului inedit pe care l-am pregătit iubitorilor de muzică italiană„.

Singurul italian câştigător al concursului Eurovision, Toto Cutugno se face remarcat prin tonul profund al vocii şi pitorescul melodiilor care ar face orice italian să se simtă mândru. În anul 1980 este marele câştigător al festivalului Sanremo. Toto Cutugno a rămas memorabil în muzica internaţională prin peste 400 de melodii compuse şi peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Atât în concertul de la Bucureşti, cât şi în cel de la Braşov, fanii lui Toto Cutugno se vor putea bucura de hit-urile care l-au consacrat pe îndrăgitul artist italian pe scena internaţională: „L’Italiano”, „Serenata”, „Innamorati” sau „Soli”.

Bilete Toto Cutugno la Braşov

Biletele pentru concertul Toto Cutugno de la Braşov sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, dar şi în Braşov la Librăria Ştefan Octavian Iosif, la trei categorii de preţ:

Categoria Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete