Duminică, 18 iunie 2023, de la ora 19:00, Tom Jones susține un concert la Sala Palatului din București, în cadrul turneului „Ages & Stage”.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai tuturor timpurilor, Tom Jones, revine la București cu un nou concert de neuitat și cu multe surprize pentru fanii din România. Cântărețul de origine galeză pregătește un show memorabil, care va cuprinde atât cele mai cunoscute hituri din cariera sa, cât și piese de pe cel mai recent album, lansat după decesul soției sale. „Surrounded by Time” este un material discografic plin de emoție, pe care Tom Jones l-a înregistrat sub forma unei promisiuni făcute partenerei sale de viață: aceea că nu va renunța niciodată la muzică.

Sir Thomas Jones Woodward, cunoscut sub numele de scenă Tom Jones, și-a început cariera muzicală în 1965 cu albumul său de debut „Along Came Jones”, care include și hitul „It’s Not Unusual”. Stilul său muzical eclectic și timbrul unic l-au transformat într-un artist de renume, iar prestanța sa demnă și reprezentațiile artistice i-au adus și titulatura de „Sir”, oferită chiar de Regina Elisabeta.

De-a lungul carierei sale, tenorul a lansat peste 50 de album de studio și compilații și 5 albume cu muzică live, înregistrată din timpul concertelor sale. „She’s a Lady”, „Delilah”, „Sex Bomb”, „I Who Have Nothing” se numără printre cele mai cunoscute melodii ale sale. De asemenea, Tom Jones a cântat alături de artiști de renume din industria internațională precum: The Cardigans, Robbie Williams,  Jennifer Hudson, Jessie J, Van Morrison, Cerys Matthews și Stevie Wonder. În ultimul deceniu, cântărețul a ocupat un scaun în rândul juraților emisiunii The Voice UK aproape în fiecare sezon.

Bilete Tom Jones la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Tom Jones de la Sala Palatului din București, de pe 18 iunie 2023, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Categoria A, 449 lei
Categoria B, 379 lei
Categoria C, 309 lei
Categoria D, 279 lei

Concertul Tom Jones de la Sala Palatului din București este organizat de Bestmusic Live Concerts.