Acest eveniment a avut loc in data de 5 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 20:00, Schoenbrunn Palace Orchestra, cea mai faimoasă orchestră din Viena şi una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, însoţiţi de Wienner Hof Ballet, balet format din Eva & Michael Moza, va răsuna live la Sala Palatului din Bucureşti.

Iubitorii muzicii simfonice şi mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea privilegiul de a întâmpina sărbătorile de iarnă într-o manieră clasică, prin eleganţa muzicală a secolelor 18-19, alături de celebra orchestra de la Viena formată din dirijor: Maestro Guido Mancusi, soprana: Elisabeth Pratscher şi bariton: Rafael Fingerlos.

Schoenbrunn Palace Orchestra transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiţie îndelungată alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet. Concertele desfăşurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spaţiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală ce s-a transformat în timp într-o renumită locaţie pentru evenimente culturale.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena şi la festivalurile din Salzburg. Orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenţa scenică şi aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar şi lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Bilete The Original Schoenbrunn Palace Orchestra la Bucureşti

Biletele pentru concertul The Original Schoenbrunn Palace Orchestra – Johann Strauss Gala – de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 5 decembrie 2014, se gasesc exclusiv in reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
VIP (meet & greet) 500 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete

Evenimentul este oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment cu sprijinul ImTech Technology şi AutoSchunn.