Acest eveniment a avut loc in data de 5 May 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 mai 2018, de la ora 20:00, trupa The Australian Pink Floyd concertează în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Trupa aniversează 30 de ani şi va cânta în faţa fanilor români muzica celebrei trupe Pink Floyd, într-un spectacol unic.

The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv şi psihedelic, care şi-a dedicat întreaga activitate muzicală trupei Pink Floyd. Înfiinţată în urmă cu 30 de ani, în Australia, The Australian Pink Floyd a susţinut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de ţări, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.

În prezent, trupa are în componenţă 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi şi chiar fondatori: Steve Mac (vocal şi chitară), Colin Wilson (chitară bass şi vocal) şi Jason Sawford (clape).

Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd şi se bazează pe lumini, animaţii şi stereograme laser 3D. De altfel, este prima trupă din lume care a introdus, în 2011, stereogramele 3D în show-uri.

Bilete The Australian Pink Floyd la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul The Australian Pink Floyd de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 5 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, începând de miercuri, 24 ianuarie 2018, ora 14:00, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 310 lei bilete
Categoria I 270 lei bilete
Categoria II 220 lei bilete
Categoria III 170 lei bilete
Categoria IV 90 lei bilete

Concertul The Australian Pink Floyd la Sala Palatului din Bucureşti este eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.