Acest eveniment a avut loc in data de 17 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 17 martie 2014, de la ora  20:00, Taxi serbează împlinirea a 15 ani de la înfiinţarea trupei printr-un spectacol aniversar la Sala Palatului din Bucureşti, timp în care artiştii au avut la activ o participare la concursul Eurovision, şapte albume şi peste o mie de concerte în care şi-a adus fanii din ce în ce mai aproape.

Fiind una dintre cele mai longevive formaţii româneşti, Taxi a reuşit întotdeauna să iasă din tipar cu ajutorul unor mesaje şi versuri inteligente, dar şi ironice, făcând din spectacolele live un prilej de bună dispoziţie pentru fanii lor. Aniversarea de 15 ani nu va face exceptie de la regulă, trupa Taxi promiţând un spectacol năstruşnic presărat cu surprize.

15 ani sărbătoriţi cu 15 hituri

Pe lângă celebrarea venerabilei vârste, trupa Taxi a mai pregătit o surpriză fanilor săi ce va veni sub forma unui nou album, intitulat foarte sugestiv „15” ce va conţine tot atâtea piese, album ce va fi lansat împreună cu publicaţia Gazeta Sporturilor.

Astfel, pe lângă hiturile ce au pavat traseul Taxi-ului preferat din muzica românească, cum ar fi: „Esti iubibilă”, „NonStop”, „Subtitrarea la români”, trupa va oferi spre audiţie şi noutăţi absolute. Mai mult, pe lângă componenţii trupei, Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Kerezsi Csongor şi Darius Neagu, acestei călătorii inedite  se vor alătura şi alţi invitaţi surpriză. Printre aceştia: Corul Madrigal, Emilia Popescu, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizant.

Bilete „Taxi – 15 ani”

Biletele pentru „Taxi – 15 ani” de la Sala Palatului din Bucureşti sunt deja disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 80 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete

Copii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuşi să îi ţină în braţe.

Pentru persoanele cu dizabilităţi se pun la dispoziţie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email office[@]galapr.ro.