Acest eveniment a avut loc in data de 14 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 14 martie 2014, de la ora 22:00, trupa Şuie Paparude va concerta în Atelierul de Producţie din Bucureşti. După o pauză motivată medical, Şuie Paparude va dovedi „Cu zâmbetul pe buze” că „E suflet în aparat”.

Şuie Paparude reuşesc să transforme orice apariţie muzicală într-o petrecere de neuitat. Îndiferent că show-urile lor sunt în cluburile de pe litoral sau din ţară ori pe scenele mari din pieţe, case de cultură sau săli polivalente, Şuie Paparude a devenit sinonim cu distracţia.

Cu mai bine de 20 de ani de carieră, trupa este una una dintre cele mai îndrăgite ale genului de la noi. Dovadă este reacţia imediată a fanilor după ce, în octombrie 2013, Michi (Mihai Câmpineanu) a suferit un infarct miocardic. Zeci de mii de fani i-au fost alături şi i-au transmis mesaje de încurajare. La nici cinci luni de la nefericitul eveniment, Michi revine pe scenă alături de colegii săi în Atelierul de Producţie.

De warm-up şi after-party se va ocupa Călin.

Acesta nu este primul concert confirmat al trupei, Şuie urmând să concerteze în iunie 2014 la Electric Castel Festival la Cluj-Napoca.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei.