Şuie Paparude revine pe scenă în 2014, spre bucuria fanilor ce aşteptau nerăbdători veşti de la veteranii muzicii electronice româneşti. Conform paginii de Facebook a Electric Castle Festival, trupa va concerta la festivalul ce va avea loc în perioada 19-22 iunie 2014 la Castelul Banffy din Bonţida, judeţul Cluj.

Informaţia vine la mai bine de două luni după ce Michi (Mihai Câmpineanu) a suferit un infarct miocardic la finalul unui concert susţinut la Timişoara, în octombrie 2013. Artistul a fost transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi a stat în comă indusă timp de câteva zile până starea sa s-a îmbunătăţit.

La începutul lui noiembrie 2013, Michi a fost transferat la un spital din Bucureşti, iar câteva săptămâni mai târziu dădea primele semne fanilor, actualizându-şi statusul de pe pagina personală de Facebook. Mesajul scurt „On”, însoţit de piesa cu acelaşi nume a lui Aphex Twin, a adunat rapid sute de like-uri şi i-a liniştit pe fanii ce i-au fost alături pe parcursul întregii perioade.

Şuie Paparude revine la Electric Castle Festival

Cei de la Şuie Paparude şi-au început cariera în urmă cu mai bine de 20 de ani, fiind printre cei mai îndrăgiţi muzicieni ai genului de la noi. De atunci, piese ca: „E suflet în aparat”, „Pentru inimi”, „Ajutor”, „Armada Vebală”, „Cea mai bună zi”, „A fost odată” au devenit imnuri ale petrecerilor, iar show-urile marca Şuie au devenit sinonime cu distracţia.

La debutul din 2013, Electric Castle a strâns peste 30.000 de fani la Bonţida, iar drept urmare a fost recompensat cu o nominalizare pe lista scurtă a Festival Awards Europe (la categoria Best Medium-Sized Festival).

În 2014, timp de patru zile la eveniment vor concerta peste 100 de artişti, dintre aceştia fiind deja confirmaţi: Rusko, Kraak & Smaak, Wilkinson, Dub Pistols, Foreign Beggars, Delta Heavy, Subcarpaţi, Adam Freeland, The Correspondents, Fred V & Grafix, Arms and Sleepers, Mungo’s Hi Fi şi Oliver Koletzki.

Bilete la Electric Castle Festival 2014

Abonamentele pentru Electric Castle Festival 2014 pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro, din reţeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului, dar şi cu ajutorul aplicaţiei mobile Electric Castle (disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS).

Tipuri de abonamente Early Bird Presale Preţ normal
Perioada promoţie > 15.04 > 18.06 19.06
Abonament 19-22 iunie 172.8 lei 205.2 lei 270 lei cumpără
Abonament + Camping 205.2 lei 237.6 lei 302.4 lei cumpără
Camping 32.40 lei - - cumpără

*preţurile includ toate taxele.