Acest eveniment a avut loc in data de 22 Sep 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 22 septembrie 2013, la ora 20:00, la Arenele Romane din Parcul Carol din Bucureşti va avea loc concertul Selah Sue. În deschidere vor concerta cei de la Moonlight Breakfast.

Câştigă invitaţii la concertul Selah Sue!

Originară din Belgia, Selah Sue este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni, atragând atenţia încă de la primul material lansat: „Black Part Love” (2009). Succesul de care s-a bucurat acest prim EP al artistei a adus-o pe scenele celor mai mari festivaluri din lume. Tânăra artistă a colaborat cu artişti precum Patrice, Farhot sau Cee-Lo Green, chiar Prince cerându-i să deschidă în show în Antwerp.

Primul album, intitulat chiar „Selah Sue”, a fost lansat în 2011, cucerind publicul din întreaga lume. La numai 24 de ani, cântăreaţa şi compozitoarea Selah Sue se poate lăuda cu numeroase premii. Stilul original, un melanj de muzică reggae, soul şi jazz, şi timbrul vocal unic au adus-o în topul celor mai iubite si apreciate cântăreţe din lume, numai în Europa, albumul având vânzări de peste 740.000 de copii, urmat de continentul nord-american, cu 400.000 de albume. Pentru binecunoscutul single „This World”, Selah Sue a primit discul de platină, iar pentru „Raggamuffin”, „Crayz Vibes” şi „Zanna” a obţinut discuri de aur. Printre premiile obţinute se numără şi trofeul European Border Brakers Award.

Timbrul vocal şi priceperea cu care foloseşte chitara fac din concertele lui Selah Sue adevărate spectacole live, unele de neuitat. Concertul Selah Sue de la Arenele Romane, care se anunţă unul deosebit, deschide sesiunea de toamnă a concertelor organizare de Phoenix Entertainment.

După ce publicul român a avut ocazia să o vadă şi anul trecut la B’ESTFEST Summer Camp, Selah Sue revine în faţa fanilor în această toamnă. Cei care vor să asculte binecunoscuta melodie „This World”, dar şi alte piese, precum „Raggamuffin”, „Crayz Vibes”, „Summertime” sau „Zanna” sunt aşteptaţi pe 22 septembrie la Arenele Romane. Accesul publicului se va face de la ora 19:00.

Bilete Selah Sue la Bucureşti

Biletele pentru concertul Selah Sue din data de 22 septembrie de la Arenele Romane din Bucureşti sunt disponibile la preţurile de 90 de lei în perioada 06.08 – 31.08, 100 de lei în perioada 01.09 – 21.09 şi 110 lei în ziua concertului prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Perioada de achiziţie Preţ
6 august – 31 august 90 lei cumpără bilet
1 septembrie – 21 septembrie 100 lei cumpără bilet
22 septembrie 110 lei cumpără bilet