Acest eveniment a avut loc in data de 5 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, de la ora 20:00, scena Sălii Palatului din Bucureşti va găzdui un adevărat regal de muzică clasică, susţinut de celebra Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna. Iubitorii muzicii clasice vor avea ocazia să asculte unele dintre cele mai renumite opere clasice şi valsuri vieneze.

A devenit deja o tradiţie ca în preajma sărbătorilor de iarnă, iubitorii muzicii clasice, cu precădere amatorii operelor lui Johann Strauss, să se bucure de eleganţa muzicală a secolelor  XVIII – XIX, alături de celebra orchestră din Viena.

Regalul de muzică din acest an va fi condus de bagheta dirijorului Maestro Guidi Mancusi, iar pe scenă vor fi prezenţi de asemenea şi baritonul Michael Havlicek, alături de soprana Elisabeth Pratscher.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este o orchestrade renume la nivel internaţional. Din punct de vedere muzical, orchestra redă era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiţie îndelungată de lucru, alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet. Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezentaţiile la renumita Operă din Viena şi la festivalurile din Salzburg.

În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenţa scenică şi aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar şi lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn sau Franz Schubert.

Bilete Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna

Biletele pentru concertul susţinut de Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna, în seara de 5 decembrie 2015 de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categorie VIP 500 lei cumpără bilete
Categoaria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete

Concertul Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.