Luni, 21 octombrie 2019, de la ora 20:00, Sarah Brightman va concerta la Sala Palatului din București, în cadrul turneului „Hymn: Sarah Brightman in Concert”. De asemenea, celebra soprană va susţine un concert şi la Cluj-Napoca, pe 22 octombrie.

Una dintre cele mai de succes soprane din lume, Sarah Brightman, revine în concert în România, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, „Hymn”. Lansat pe 9 noiembrie 2018, cel de-al 12-lea album al artistei are o tematică spirituală, fiind o colecţie inspirată din melodii orchestrate cu acompaniament coral. Piesa de final a albumului este o nouă interpretare a celebrului duet cu Andrea Bocelli, „Time to Say Goodbye”.

Turneul mondial „Hymn: Sarah Brightman in Concert”, a început pe 24 noiembrie 2018, şi cuprinde peste 125 de spectacole pe cinci continente. Pentru a da efectul de magie pe scenă, costumele şi tiarele vor avea în componență cristale Swarovski.

„Sunt atât de încântată să împărtășesc bucuria apariției acestui album cu toți fanii mei din întreaga lume. Este incitant de eclectic, cuprinzând stiluri diferite de muzică, și aștept cu nerăbdare să interpretez piesele cele noi cu ocazia turneului mondial. Fiecare proiect musical al meu a venit din inimă, din acea emoție care mă însoțește pretutindeni și am vrut să dăruiesc cântece care să sune foarte frumos și înălțător. Pentru mine sugerează bucuria deplină, un sentiment de speranță și lumină, ceva familiar și sigur, și sper că sentimentul rezonează prin muzica mea”, a declarat artista.

După prezenţa sa în celebra „The Phantom of the Opera”, coloana sonoră s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare, în întreaga lume. De asemenea, duetul artistei cu tenorul italian Andrea Bocelli, „Time To Say Goodbye”, a depăşit topurile din întreaga Europa şi a devenit cel mai rapid single vândut din toate timpurile.

Sarah Brightman este şi singurul artist care a fost invitat de două ori pentru a cânta la Jocurile Olimpice, la Barcelona (1992), alături de tenorul spaniol Jose Carreras, și în Beijing (2008), alături de cântărețul chinez Liu Huan.

Bilete Sarah Brightman la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Sarah Brightman de la Sala Palatului din București, de pe 21 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria VIP 750 lei bilete
Categoria I 550 lei  bilete
Categoria II 350 lei bilete
Categoria III 200 lei bilete

Concertul Sarah Brightman este organizat de către Bomond Management Group.