Acest eveniment a avut loc in data de 13 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 13 noiembrie 2014, de la ora 20:00, îndrăgita artistă Sarah Brightman va poposi la Sala Palatului, din Bucureşti, pentru un eveniment cu totul special. Urmând ca în următorul an să devină prima artistă ce va înregistra un cântec în spaţiu, Sarah Brightman aduce turneul Dreamchaser şi în România, promiţând un spectacol de neuitat.

Reguli de acces şi programul concertului

Accesul publicului în sala de spectacol se va face începând cu ora 19:00. Spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la sală, mai ales că luminile se vor stinge cu 10 minute înainte de începerea show-ului. Nu este permisă utilizarea flash-ului. Nu va fi permis accesul în sală cu camere digitale de peste 35 mm, camere video, echipament de înregistrări audio, lasere, lanterne, arme, artificii, sticle sau recipiente din plastic. Utilizarea telefonului mobil va fi interzisă pe durata spectacolului în interiorul zonei de spectacol, de aceea spectatorii sunt rugaţi să îşi închidă telefoanele mobile sau să le treacă în modul silenţios. De asemenea, nu vor fi permise bannere pe suport de lemn sau afişe cu mesaj politic.

Sarah Brightman este considerată cea mai bine vândută soprană din lume şi singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Cunoscută în mod deosebit pentru single-ul „Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, se bucură de o carieră impresionantă, având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări. De asemenea, artista are şi o voinţă de invidiat, urmând ca anul viitor să călătorească în spaţiu pentru a înregistra un cântec.

Dreamcatcher, promisiunea unei călătorii în spaţiu

Deşi iniţial spectacolul ce face parte din turneul mondial Dreamcatcher era programat pentru data de 28 octombrie, organizatorii au reuşit să bată palma pentru o nouă dată, apropiată de cea originală. Motivul contramandării concertului a fost unul în temă cu turneul artistei, şi anume, antrenamentele pe care soprana le desfăşoară intensive pentru misiunea ce va avea loc anul viitor, când Sarah Brightman va deveni prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu.

Artista promite un show cât mai apropiat de o adevărată incursiune în spaţiu; Dreamcatcher (sau „Vânătorul de vise” în română) reprezintă un eveniment ce transform fiecare piesă într-o nouă poveste. Mai mult, alături de Sarah Brightman vor urca pe scenă alţi 30 de muzicieni ce vor facilita reuşita acestei “călătorii”.

Bilete concert Sarah Brightman la Bucureşti

Biletele pentru concertul Sarah Brightman de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria VIP 750 lei cumpără bilete
Categoria I 500 lei  cumpără bilete
Categoria II 350 lei  cumpără bilete
Categoria III 200 lei  cumpără bilete