Acest eveniment a avut loc in data de 17 Jul 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 17 iulie 2015, de la ora 18:00, Robbie Williams va susţine un concert în premieră pentru România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. În deschiderea concertului artistului britanic, ce face parte din turneul „Let Me Entertain You Tour”, vor concerta Lemar şi Delia.

„Let Me Entertain You Tour 2015” este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului şi a debutat în luna martie a acestui an, cu un concert în Madrid, Spania şi a continua cu show-uri în premieră şi nu numai, în mai multe ţări din Europa şi Asia.

Concertul de la Bucureşti va fi o călătorie de neuitat prin vasta discografie a lui Robbie Williams. Fanii se vor bucura de un playlist de tip „Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor artistului britanic, „Let Me Entertain You”, „Feel”, „Angels” şi multe altele, dar şi piese jazz, timp de aproximativ două ore şi jumătate.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi single-uri precum „Angels” sau „Millennium”. Dar, în 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii colegi din trupa Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu. La începutul lunii decembrie 2014, artistul britanic a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”.

Lemar şi Delia, în deschiderea concertului Robbie Williams

Lemar este dublu câştigător al premiului Brit şi a multiple discuri de Platină. „The Letter” este primul single extras de pe albumul cu acelaşi nume şi este o versiune curajoasă a clasicei piese, la origine înregistrată de „The Boxtops”, iar mai apoi de către legendarul Joe Cocker. Noul album este unul soul cu un sound vintage şi conţine 11 piese ce îmbină noi intrepretări ale soul-ului classic.

Delia, una dintre cele mai de succes artiste din România, membră a juriului X Factor, şi-a început cariera muzicală în anul 1998 în trupa N&D. Din 2003 a continuat pe cont propriu, reuşind să îşi clădeasca o carieră care a continuat să evolueze constant. De curând, Delia a lansat piesa „Da, mama”, reuşind în mai puţin de 24 de ore de la lansare să strângă peste 1 milion de vizualizări.

Bilete Robbie Williams la Bucureşti

Biletele pentru concertul Robbie Williams din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, de pe 17 iulie 2015, pot fi achiziţionate exclusiv din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Tribuna 1 680.40 lei cumpără bilete
Tribuna 2 680.40 lei cumpără bilete
Diamond Circle 572.40 lei cumpără bilete
Golden Circle 464.40 lei cumpără bilete
Normal Circle 189 lei cumpără bilete
Peluza Parlament 189 lei cumpără bilete

Concertul Robbie Williams de la Bucureşti este organizat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.