Miercuri, 8 martie 2017, de la ora 20:00, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, va susţine la Sala Palatului din Bucureşti un concert dedicat tuturor femeilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Accesul în Sala Palatului se face începând cu ora 19:00, urmând ca Amadeus să urce pe scenă la ora 19:35, iar Richard Clayderman de la ora 20:00.

Richard Clayderman se întoarce în România, pentru al patrulea an consecutiv, cu un show în care va fi acompaniat pe scenă de nu mai puţin de 100 de instrumentişti, membri ai Orchestrei Simfonice Bucureşti. În anii anteriori, pianistul i-a avut alături pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică şi pe coregraful Răzvan Mazilu, dar şi pe bine cunoscutul maestru al nailului, Gheorghe Zamfir.

Cunscut şi ca The Prince of Romance, Richard Clayderman este un pianist celebru cu o discografie impresionantă. Artistul are o discografie formată din mai mult de 300 de discuri, lansate de-a lungul a patru decenii de carieră. În cei 40 de ani de activitate muzicală a înregistrat peste 1300 de melodii şi a câştigat 267 de discuri de aur şi 70 de platină.

„Fur Elise”, „Love Story” şi „Romeo and Juliet” se numără printre cele mai cunoscute opere interpretate de muzician. Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne „Ballade pour Adeline”, care a încântat oameni din toată lumea şi care încă reprezintă coloana sonoră a multor poveşti de dragoste.

Bilete Richard Clayderman la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Richard Clayderman, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, îl va susţine pe 8 martie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categorie VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei  cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 140 lei  cumpără bilete
Categoria IV 99 lei  cumpără bilete

Concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.