Concertul pe care artistul britanic Rag’n’Bone Man trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8 mai 2018, a fost anulat. Este a doua anulare a primului concert pe care artistul trebuia să-l susţină în România.

Din motive neprevăzute, concertele din tronsonul sud-est european al turneului „Grand Reserve”, ce avea programate spectacole în Bucureşti, Sofia, Skopje, Salonic şi Istanbul nu vor mai avea loc. Emagic, organizatorul evenimentului, îşi exprimă regretul pentru anularea concertului, iar pentru alte informaţii sau sprijin în procesul de retur al biletelor au pus la dispoziţie adresa [email protected] şi pagina de Facebook Emagic.

Recuperarea contravalorii biletelor

Toţi cei care au achiziţionat bilete din reţeaua Eventim vor primi înapoi contravaloarea acestora. Returul biletelor se poate face până pe 9 iunie 2018, în punctele de unde au fost achiziţionate, astfel:

  • Pentru bilete electronice, achiziţionate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail la [email protected] cu subiectul „Retur Rag’n’Bone Man”, în care să specifice numărul comenzii. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
  • Pentru biletele achiziţionate din reţeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Cărtureşti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziţionate, cu prezentarea şi retinerea biletelor în original.
  • Pentru livrarile prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea şi reţinerea biletelor în original: Eventim Bucureşti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro) şi Eventim Cluj-Napoca – Str. Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).
  • Clienţii din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central din Bucureşti, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.

Primul concert în România a lui Rag’n’Bone Man trebuia să aibă loc anul trecut, în cadrul festivalului AWAKE, de lângă Târgu Mureş. Dar atunci Rag’n’Bone Man a fost nevoit să anuleze din motive personale mai multe concerte, printre care şi cel din ţara noastră.

În toamna anului trecut, organizatorii festivalului AWAKE au anunţat că artistul britanic urmează să susţină primul concert în România, pe 8 mai 2018, la Sala Palatului din Bucureşti. Din nefericire pentru fanii artistului, nici această reprogramare nu se va concretiza, concertele din partea de sud-est a Europei, din cartul turneului „Grand Reserve”, nu vor mai avea loc, din motive neprevăzute.