Acest eveniment a avut loc in data de 8 May 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul pe care Rag’n’Bone Man trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8 mai 2018, a fost anulat!

Din motive neprevăzute, concertele din tronsonul sud-est european al turneului „Grand Reserve”, ce avea programate spectacole în Bucureşti, Sofia, Skopje, Salonic şi Istanbul nu vor mai avea loc. Emagic, organizatorul evenimentului, îşi exprimă regretul pentru anularea concertului artistului britanic, iar  pentru alte informaţii sau sprijin în procesul de retur al biletelor au pus la dispoziţie adresa [email protected] şi pagina de Facebook Emagic.

Toţi cei care au achiziţionat bilete din reţeaua Eventim vor primi înapoi contravaloarea acestora. Află toate detaliile despre recuperarea contravalorii biletelor!


Marţi, 8 mai 2018, de la ora 20:00, Rag’n’Bone Man concerteză în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul tureului „Grande Reserve Tour”.

După ce şi-a anulat concertul din cadrul AWAKE Festival 2017, Rag’n’Bone Man a hotărât să includă şi România pe lista următorului său turneu internaţional, „Grande Reserve Tour”, care va începe pe 23 februarie 2018. Interpretul celebrului hit „Human” va susţine o serie de 19 concerte, în diverse ţări din Europa, printre care: Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Ungaria, Turcia, Grecia.

Pentru show-ul de la Bucureşti, artistul de origine britanică pregăteşte un playlist special care va cuprinde atât cele mai cunoscute single-uri ale sale, cât şi alte piese de albumul său de debut, „Human” (2017).

Originar din Anglia, Rag’n’Bone Man este un cântăreţ cu un timbru vocal special, a cărui muzică rezultă dintr-o combinaţie unică de stiluri: pop, soul şi blues. Artistul a debutat odată cu lansarea EP-ului „Bluestown” (2012). Au urmat încă patru EP-uri: „Dog ‘n’ Bone”, „Put That Soul on Me”, „Wolves” şi „Disfigured”, care i-au pregătit ascensiunea spre succesul internaţional.

În vara lui 2016, solistul a lansat hitul „Human”, care până în prezent a depăşit pragul de 300 de milioane de vizualizări. Piesa a fost inclusă pe primul album al artistului, lansat în 2017, de pe care au mai fost extrase încă trei single-uri: „Healed”, „Skin” şi „As You Are”. Pentru acest material, Rag’n’Bone Man a câştigat numeroase premii şi nominalizări, printre care şi două titluri Brit Awards.

Anul 2017 i-a adus totodată şi două turnee sold out în Europa şi UK, inclusiv 3 concerte în cadrul 02 Brixton Academy din Londra, precum şi diverse apariţii live la nenumărate show-uri de televiziune precum: The Graham Norton Show, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon şi Ellen DeGeneres Show. De-a lungul carierei sale, cântăreţul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Vince Staples, Leaf Dog, Stig of Dump şi Authentic Fakes.

Bilete Rag’n’Bone la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Rag’n’Bone de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 8 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 326 lei bilete
Categoria II 276 lei bilete
Categoria III 216 lei bilete
Categoria IV 176 lei bilete
Categoria V 101 lei bilete

Concertul Rag’n’Bone de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Emagic.