Marţi, 8 mai 2018, de la ora 20:00, Rag’n’Bone Man concerteză în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul tureului „Grande Reserve Tour”.

După ce şi-a anulat concertul din cadrul AWAKE Festival 2017, Rag’n’Bone Man a hotărât să includă şi România pe lista următorului său turneu internaţional, „Grande Reserve Tour”, care va începe pe 23 februarie 2018. Interpretul celebrului hit „Human” va susţine o serie de 19 concerte, în diverse ţări din Europa, printre care: Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Ungaria, Turcia, Grecia.

Pentru show-ul de la Bucureşti, artistul de origine britanică pregăteşte un playlist special care va cuprinde atât cele mai cunoscute single-uri ale sale, cât şi alte piese de albumul său de debut, „Human” (2017).

Originar din Anglia, Rag’n’Bone Man este un cântăreţ cu un timbru vocal special, a cărui muzică rezultă dintr-o combinaţie unică de stiluri: pop, soul şi blues. Artistul a debutat odată cu lansarea EP-ului „Bluestown” (2012). Au urmat încă patru EP-uri: „Dog ‘n’ Bone”, „Put That Soul on Me”, „Wolves” şi „Disfigured”, care i-au pregătit ascensiunea spre succesul internaţional.

În vara lui 2016, solistul a lansat hitul „Human”, care până în prezent a depăşit pragul de 300 de milioane de vizualizări. Piesa a fost inclusă pe primul album al artistului, lansat în 2017, de pe care au mai fost extrase încă trei single-uri: „Healed”, „Skin” şi „As You Are”. Pentru acest material, Rag’n’Bone Man a câştigat numeroase premii şi nominalizări, printre care şi două titluri Brit Awards.

Anul 2017 i-a adus totodată şi două turnee sold out în Europa şi UK, inclusiv 3 concerte în cadrul 02 Brixton Academy din Londra, precum şi diverse apariţii live la nenumărate show-uri de televiziune precum: The Graham Norton Show, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon şi Ellen DeGeneres Show. De-a lungul carierei sale, cântăreţul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Vince Staples, Leaf Dog, Stig of Dump şi Authentic Fakes.

Bilete Rag’n’Bone la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Rag’n’Bone de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 8 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 326 lei bilete
Categoria II 276 lei bilete
Categoria III 216 lei bilete
Categoria IV 176 lei bilete
Categoria V 101 lei bilete

Concertul Rag’n’Bone de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Emagic.