Acest eveniment a avut loc in data de 16 May 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 20:00, trupa Scot Bradlee’s Postmodern Jukebox revine pentru al treilea an consecutiv în concert la Sala Palatului din Bucureşti.

După spectacolele din 2016 şi 2017, formaţia Postmodern Jukebox revine pe scena Sălii Palatului cu acelaşi stil vintage, antrenant şi memorabil, introdus într-un nou show plin de originalitate. Cu un colectiv de artiști ce reinterpretează în întregime diverse genuri muzicale, depășind limite și generații cu abordarea lor unică și necovențională pentru fiecare piesă din repertoriu, Postmodern Jukebox își propune să își surprindă din nou fanii din România.

Peste 70 de interpreţi şi instrumentişti, peste 925 de milioane de vizualizări, 3.2 milioane de abonați, sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea – aceasta este trupa care a pornit acum nouă ani ca un grup de prieteni a căror sursă de amuzament era realizarea de coveruri într-o sufragerie și postarea clipurilor pe YouTube. Proiectul a început în 2011, iar de atunci, trupa s-a aflat într-o continuă ascensiune ajungând la un succes internaţional.

Până în prezent, formaţia a lansat peste 20 de materiale de studio şi albume live şi a concertat în numeroase ţări din întreaga lume. De-a lungul anilor, muzicienii au înregistrarat sute de coveruri ale unor piese celebre, reorchestrând instrumentalul în propria manieră. Trupa a reinterpretat hituri de la artişti precum: Beyonce, Miley Cyrus, Lorde, Lady Gaga, Maroon 5, Guns’n’Roses, Destiny’s Child şi NSYNC.

Cu fiecare cover înregistrat, formaţia îşi extinde orizonturile muzicale şi câştigă din ce înce mai multă notorietate. Au făcut senzaţie pe YouTube atunci când coverul lor do-woop „We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor a hit-ului „Creep”, a celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor „Royals”, care a ajuns la 21 milioane de vizualizări pe YouTube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, „Ex’s & Oh’s”.

Bilete Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 18 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ întreg
Categoria I VIP 240 lei  bilete
Categoria II 200 lei  bilete
Categoria III 170 lei  bilete
Categoria IV 140 lei  bilete
Categoria V 120 lei  bilete

Concertul Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Events.