Acest eveniment a avut loc in data de 2 Dec 2018.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă şi duminică, pe 1 şi 2 decembrie 2018, de la ora 20:00, mini-orchestra Pink Martini revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Membrii formaţiei deschid sezonul colindelor, concertul lor fiind parte din „Tournée de Noël”. Nicoleta Nucă (1 decembrie) și Loredana (2 decembrie) sunt invitatele speciale ale concertului.

După concertul din 2017, celebra orchestră de origine americană, Pink Martini, revine pe scena Sălii Palatului pentru un nou show inedit cu un repertoriu multilingv, de această dată în ton cu sărbătorile de iarnă.

Pink Martini este un proiect eclectic ambiţios, cu un sound ce îmbină influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack de film noir. Membrii grupului cântă în aproximativ 22 de limbi în concertele lor, printre care şi limba română,  oferind astfel o călătorie muzicală unică pe diferite tărâmuri.

Concertul din decembrie va cuprinde de la colinde ucrainiene, franţuzeşti, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoţia sau Germania şi cântece chinezeşti de anul nou, alcătuind astfel povestea de iarnă a celor de la Pink Martini.

Înființată în 1994 în Portland, Oregon, oraşul natal al pianistului Thomas Lauderdale, fondatorul trupei, orchestra se menţine în topurile internaţionale şi susţine sute de concerte pe an în ţări din întreaga lume.

Până în prezent, orchestra a lansat 9 albume de studio, 3 compilaţii şi 12 single-uri şi EP-uri. „Amado Mio”, „Splendor in the Grass”, „Donde Estas Yolanda” şi „Până cânt nu te iubeam” se numără printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale. Cel mai recent material, „Je dis oui!” (2016), include colaborări de succes cu Ari Shapiro, Ikram Goldman, Kathleen Saadat şi Rufus Wainwright şi va fi promovat anul viitor printr-un turneu internaţional.

Bilete Pink Martini la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Pink Martini, de la Sala Palatului din Bucureşti de pe 1 şi 2 decembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 290 lei bilete
Categoria I 240 lei  bilete
Categoria II 190 lei bilete
Categoria III 150 lei bilete
Categoria IV 130 lei  bilete

Concertele Pink Martini de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Events.