Acest eveniment a avut loc in data de 31 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 31 martie 2013, de la ora 19:00, Paul Gilbert revine în Bucureşti pe scena clubului Hard Rock Cafe pentru a susţine un concert de promovare al celui mai recent album al său. „Vibrato” a fost lansat în 2012, iar Mike Portnoy l-a inclus în topul celor mai bune albume apărute anul trecut.

RECENZIE: Paul Gilbert – un concert live memorabil la Bucureşti

Cu o activitate muzicală vastă şi cu o carieră solo ce cuprinde 12 albume de studio, Paul Gilbert a activat în trupe precum: Racer X, Mr. Big (alături de Billy Sheehan, Pat Torpey şi Eric Martin), a cântat alături de Mike Portnoy în Yellow Matter Custard (trupă tribut Beatles) şi în Hammer of the Gods (tribut Led Zeppelin). A susţinut un turneu în Japonia în 2003 cu Linus of Hollywood, TJ Helmerich şi Scott Cougan, iar în 2007 a făcut parte din line-up-ul celui de al 12-lea turneu G3 cu Joe Satriani şi John Petrucci.

Cel mai recent material discografic al său, „Vibrato” este un mix eclectic de rock, jazz, blues şi prog-rock în care Gilbert îşi etalează şi calităţile vocale, pe lângă cele instrumentale. Materialul iese din tiparul obişnuit al albumelor scoase de chitariştii de top din lume şi reprezintă o adevărată revelaţie în domeniu datorită stilului său îndrăzneţ şi original, ceea ce îl atestă încă o dată pe Paul Gibert drept unul dintre cei mai versatili muzicieni.

Concertul lui Paul Gilbert de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment şi va avea loc la doar câteva zile de la show-ul pe care Eric Martin, co-fondator Mr. Big, îl va susţine în Hard Rock Cafe.

Bilete Paul Gilbert la Bucureşti

Biletele pentru concertul lui Paul Gilbert de la Hard Rock Cafe din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Loc în picioare 80 lei cumpără bilete
Loc la masă 140 lei cumpără bilete