Joi (6 octombrie 2022) și vineri (7 octombrie 2022) de la ora 19:30, Nikos Vertis susține două concerte la Sala Palatului din București.

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică grecească, Nikos Vertis, revine în țara noastră pentru al șaselea an consecutiv cu un nou concert excepțional pentru care pregătește o surpriză specială, exclusiv pentru fanii români. După cum ne-a obișnuit și în spectacolele anterioare, artistul va fi gazda unei petreceri bouzoukia, unde ritmurile din balcani vor răsuna timp de câteva ore.

Interpretul a fost cucerit de țara noastră încă din primul an în care a concertat aici și a declarant că de-abia așteaptă să se întoarcă la fanii din România: “Pentru mine România este ca o a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de șase ani, chiar dacă nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar tocmai în acest sens, pentru show-ul din acest an am pregatit ceva special, exclusiv pentru fanii mei de aici” declară Nikos Vertis.

Interpret, compozitor şi textier, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, Nikos Vertis, este la ora actuală unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Grecia, cu o carieră internaţională de success de aproape două decenii. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început în 2003, odată cu lansarea primului său album, „Poli Apotoma Vradiazei”, pentru care a obţinut titlul de „Debutul Anului” şi Discul de Platină pentru primul său single.

Cu timpul, Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obţină numeroase premii naţionale şi internaţionale. Laïka, stilul muzical abordat de Vertis, este o îmbinare de muzică tradiţională cu pop şi dance, artistul devenind astfel un ambasador al sentimentelor grecești transmise prin muzică. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără: “Thelo Na Me Nioseis”, “An Eisai Ena Asteri”, “S’Agapao” și “De Me Skeftesai”.

Bilete Nikos Vertis la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Nikos Vertis de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 6 și 7 octombrie 2022, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 390 lei bilete
Categoria I 340 lei bilete
Categoria II 290 lei bilete
Categoria III 220 lei bilete
Categoria IV 180 lei bilete