Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

natalie-cole

Marti, 27 octombrie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti va concerta Natalie Cole.

Concurs: castiga 4 invitatii

iConcert.ro impreuna cu Sound&Image Events va ofera 4 invitatii simple la acest eveniment. Pentru a participa, completati formularul de mai jos pana pe 21 octombrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic.

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!
UPDATE:
Castigatorii sunt: Catalin Sima, Triff Daniela, Panfil Gabriela Patricia si Roxana Chioveanu. Felicitari!

Concertul lui Natalie Cole de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului Still Unforgettable lansat in 2008.

Still Unforgettable a castigat in 2009 doua premii Grammy, pentru Cel mai bun album traditional de muzica pop si pentru Cel mai bun acompaniament instrumental. Acest album este totodata si cel care i-a adus lui Natalie Cole premiul Cel mai bun artist de jazz din partea NAACP (premii care rasplatesc artistii de culoare care au reusit sa obtina performante notabile in muzica, film, televiziune sau literatura).

Pretul unui bilet este de 100, 150, 200, 220, 300 si 500 lei in functie de categorie.

Sala Palatului: Bucuresti, Str. Ion Campineanu nr. 28.