Acest eveniment a avut loc in data de 15 May 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 15 mai 2012, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc un spectacol special, susţinut de trupa Narcotango. Argentinienii revin în Capitală, de data aceasta cu un concept coregrafic creat de Răzvan Mazilu.

Ritmurile Narcotango vor aduce cu ele poveşti feerice, redate prin intermediul a diferite stiluri de dans. Stilul abordat de Narcotango este cel de nuevotango, o îmbinare între tradiţionalul tango şi modernitatea secolului XII.

Narcotango a primit nominalizari la Premiile Latin Grammy şi Premiile Gardel în 2009 şi 2010 pentru cel mai bun album de tango. Grupul argentinian a susţinut din 2000 până în prezent peste 16 turnee internaţionale, în ţări din Europa şi America.

Răzvan Mazilu este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de dans şi coregrafi din România. Din 1993 artistul este free lancer, desfăşurându-şi cariera de dansator şi coregraf pe scene importante din lume. În trecut a colaborat cu Opera Naţională Română şi Teatrul Evreiesc de Stat.

Bilete Narcotango

Biletele pentru show-ul pe care Narcotango îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti se găsesc la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categoria 1: 150 lei
Categoria 2: 100 lei
Categoria 3: 80 lei
Categoria 4: 50 lei
https://www.iconcert.ro/go/bilete-narcotango-bucuresti-mai

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.