- Concerte - iConcert.ro

Home » Tango

Concerte Tango

RECENZIE: Analia Selis la Sala Radio din Bucureşti – Pasiune şi nostalgie în ritmuri de tango

Miercuri, 7 octombrie, Analia Selis alături de pianistul Mariano Castro şi de Orchestra de Cameră Radio a transformat Sala Radio din Bucureşti într-o „cutie muzicală” cu cele mai îndrăgite piese de tango din toate vremurile. Mai mult decât o călătorie în timp şi spaţiu, concertul... 

Tango Simfonic cu Analia Selis, Mariano Castro şi Orchestra de Camera Radio la Sala Radio din Bucureşti

Miercuri, 7 octombrie 2015, de la ora 19:00, Analia Selis va aduce ritmul şi pasiunea tango-ului la Sala Radio din Bucureşti. Alături de Orchestra de Camera Radio dirijată de Radu Popa şi de pianistul argentinian Mariano Castro, artista va interpreta piese cunoscute de tango, milonga şi vals/tango,... 
7 Oct 2015     ,

Narcotango, turneu în Bucureşti, Sibiu, Iaşi şi Galaţi

În perioada 30 august – 6 septembrie 2015, trupa argentiniană Narcotango aduce pătimaşul tango într-un turneu care va cuprinde patru oraşe din România: Galaţi, Iaşi, Sibiu şi Bucureşti.  

RECENZIE: Narcotango şi pasiunea neo-tango-ului argentinian (FOTO)

Muzica tango a avut întotdeauna puterea aceea misterioasă care te subjugă, e o forţă care te atrage ca un magnet şi căreia nu i te poţi opune. Şi în fond, de ce ai încerca să i te opui, mai ales când îţi este oferită de o trupă inovatoare precum Narcotango, care aduce un sound cu atât... 

FOTO: Narcotango la Cinema Patria din Bucureşti

Trupa Narcotango a revenit în România pentru un concert special de sărbători, la Cinema Patria din Bucureşti, pe 6 decembrie 2014. Vezi galeria foto de la concertul Narcotango la Cinema Patria din Bucureşti!  

Concert Narcotango la Cinema Patria din Bucureşti

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, trupa Narcotango revine pentru un show special de sărbători, la Cinema Patria din Bucureşti. Pasionaţii de tango se vor putea reîntâlni cu cei mai bine cotaţi artişti ai genului, într-un spectacol argentinian complet ce se va desfăşura începând cu ora 19:00.  
6 Dec 2014     ,

Concert Nuevo Tango Quintet şi Marili Machado la Sala ArCuB din Bucureşti

Duminică, 20 octombrie 2013, începând cu ora 20:00, la Sala ArCuB din Bucureşti va avea loc concertul Nuevo Tango Quintet alături de Marili Machado.  
20 Oct 2013     ,

Concert Tristesse Contemporaine în Club Modern din Bucureşti

Vineri, 22 martie 2013, începând cu ora 23:00, Tristesse Contemporaine vor concerta în Club Modern din Bucureşti.  
22 Mar 2013     ,

Concert Otros Aires în The Silver Church din Bucureşti

Joi, 4 octombrie 2012, după ora 22:00, Otros Aires vor susţine un concert LIVE în The Silver Church din Bucureşti.  
4 Oct 2012     ,

Concert Narcotango la Filarmonica Banatul din Timişoara

Luni, 21 mai 2012, de la ora 20:00, trupa Narcotango va susţine un spectacol în Timişoara, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Grupul argentinian se va afla pentru prima dată în Timişoara.