Luni, 25 februarie 2019, de la ora 20:00, Mihai Mărgineanu concertează la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia lansării albumului „Fum de Tavernă”, dar și pentru prezentarea coloanei muzicale a serialului „Las fierbinți”.

Artistul va cânta în premieră piesele extrase de pe cel mai nou album al său, „Fum de tavernă”. Fanii vor asculta piese precum „Zarița Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurală”, dar și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”. Fanii prezenți la eveniment, vor putea achiziționa albumul „Zarița”, exclusiv pe durata spectacolului.

Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk. Muzica sa este inspirată din folclorul român și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale românului clasic. Unele piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar a avut grijă să ne capteze şi cu piesele sale proprii.

Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut succes la public aproape instant cu versuri adeserori explicite. Printre cele mai cunoscute piese se numără , „Paraschivo, Foaie Verde, Foaie Fragă, Zavalaidinga, Trecea un țigan săracu„, „Jeana”, „Aviaţia”, „Melci, scoici, raci, craci” și multe altele.

Primele melodii ale sale au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar cântăreţul a câștigat popularitate. Cea mai cunoscută melodie a lui Mihai Mărgineanu, „Mă iubește femeile” este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

Bilete Mihai Mărgineanu la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Mihai Mărgineanu de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 25 februarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii, în funcție de poziționarea în sală:

Categorie Preţ
Categoria VIP 1 400 lei bilete
Categoria VIP 2 200 lei bilete
Categoria 1 120 lei bilete
Categoria 2 100 lei bilete
Categoria 3 90 lei bilete
Categoria 4 50 lei bilete

Concertul Mihai Mărgineanu de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Cat Music.