Sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 20:00, tenorul Mario Frangoulis va concerta alături de Orchestra Simfonică, în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Din concert nu vor lipsi piese celebre precum „Hijo de la Luna”, „Nights in White Satin (Notte di Luce)” şi „Vincero Perdero”. Soprana Cellia Costea va fi invitata specială a lui Mario Frangoulis.

Un tenor fabulos, cu un registru vocal impresionant şi o tehnică excelentă, un artist clasic crossover care se bucură de un fenomenal succes pe întreg mapamondul, cu 19 albume în palmares şi peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume, Mario Frangoulis calcă pe urmele granzilor: „Andrea Boceli, move over!”, titrează Daily News, în timp CNN recunoaşte că „lumea lui Frangoulis este distilată până la sunet pur, doar voce”.

Mario Frangoulis combină clasicul cu contemporanul, amestecând cu uşurință opera cu pop, rock, folk, soul sau world music. Artistul a împărţit scena cu monştri sacri precum Sarah Brightman, Placido Domingo, Montserrat Caballe, José Carreras, Liu Huan, Lara Fabian, Klaus Meine sau Angela Gheorghiu şi a cântat cu cele mai bune orchestre ale lumii, de la Boston Pops la Chicago Symphony, Filarmonica din Tokyo, Opera Novaya din Moscova, Royal Simphony Orchestra sau Orchestra Filarmonică din Londra.

Mario este în mod constant plasat în primele 10 locuri în topurile internaționale al celor mai buni artişti de clasic crossover din întreaga lume, iar în 2011 a fost votat Best Male Classical Crossover Artist.

Bilete Mario Frangoulis la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Mario Frangoulis, de pe 20 aprilie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţele Eventim şi Entertix/MyTicket, dar şi online de pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 400 lei bilete
Categoria I 350 lei bilete
Categoria II 275 lei bilete
Categoria III 200 lei bilete
Categoria IV 100 lei bilete

Concertul Mario Frangoulis de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de 3G Enterprise Creative.