UPDATE: Din motive organizatorice care nu ţin de voinţa artistului sau a promoterului roman, concertul Mario Biondi se anulează. Deţinătorii de bilete pot solicita rambursarea contravalorii acestora de la punctele din care le-au achiziţionat. O eventuală reprogramare, în cursul anului 2018, va fi comunicată ulterior.

Luni, 9 octombrie 2017, de la ora 20:00, artistul italian Mario Biondi concertează în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, „Best of Soul”, lansat în 2016 şi marchează, de asemenea, împlinirea a 10 de ani de carieră muzicală.

Iniţial, concertul a fost programat pentru data de 24 mai 2017, dar din motive independente de voinţa artistului sau a organizatorilor, concertul a fost reprogramat. Biletele achiziţionate pentru data iniţială a concertului rămân valabile pentru noua dată.

De origine italiană, Mario Biondi şi-a cultivat pasiunea muzicală încă din copilărie: de la cântatul în mici coruri, la vocile de studio pentru diferiţi muzicieni, de la studiul sistematic al muzicii până la perfecţionarea limbii engleze, de la ascultarea melodiilor tatălui său, cântăreţul Stefano Biondi, până la descoperirea şi aprofundarea stilului soul. Îndrăgostit de acest gen muzical, încă din 1988, artistul a deschis concertele unor artişti importanţi precum Ray Charles.

Editarea în Japonia a single-ului „This Is What You Are” şi preluarea acestei piese de către Norman Jay, celebrul  DJ BBC1, care a lansat-o în întreaga Europă, au reprezentat oportunitatea de care Mario Biondi avea nevoie pentru a-şi face cunoscută vocea sa caldă, profundă şi senzuală în lumea muzicală.

Pe parcurusul a 10 ani de activitate, artistul italian a lansat 8 materiale discografice, dintre care 2 albume live: „I Love You More” (2007) şi „Yes You” (2010). Cu albumul „Beyond” (2015) a primit Discul de Aur şi lansarea lui a beneficiată de o Ediţie de Lux ce cuprinde un tribut The Commodores.

Prin intermediul celui mai recent material discografic, „Best of Soul” (2016), Mario Biondi aduce un omagiu muzicii soul de care este îndrăgostit, prin cele 15 creaţii „de aur” ale genului şi alte 7 piese originale. Toate acestea figurează în playlist-ul turneului european în care este inclus şi concertul din Bucureşti.

Bilete Mario Biondi la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Mario Biondi îl va susţine pe 9 octombtrie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ presale
Categoria VIP 275 lei bilete
Categoria I 225 lei bilete
Categoria II 175 lei bilete
Categoria III 120 lei bilete

Concertul lui Mario Biondi la Bucureşti este un eveniment organizat de MTime Entertainment şi Amici della Musica.