Acest eveniment a avut loc in data de 16 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 aprilie 2011, Manu Chao va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul are loc în cadrul turneului “La Ventura” şi este organizat de Emagic.

Muzicianul francez cu origini spaniole şi-a făcut debutul la mijlocul anilor ’80, alături de trupa Hot Pants. Cu puternice influenţe din muzica unor artişti ca The Clash, The Jam şi Dr. Feelgood, trupa a reuşit să atragă atenţia criticilor parizieni.

Câţiva ani mai târziu, fraţii Chao (Manu şi Antoine) îşi unesc forţele cu vărul lor Santiago Casariego şi formează Manu Negra. Versiunea lor a piesei „Mala Vida„, devine hit în Franţa, iar trupa intră în graţiile casei de discuri Virgin Records. În anii ce au urmat trupa şi-a câştigat popularitate, atât în Europa, cât şi în Africa şi America Latina. După cinci albume de succes trupa s-a destrămat în 1995 din cauza unor probleme legale.

În 1998, Manu Chao lansează „Clandestino„, primul album sub nume propriu. Chiar dacă succesul nu a fost imediat, albumul a fost vândut în peste 5 milioane de copii. În 2001, artistul lansează „Próxima Estación: Esperanza„, iar single-ul „Me gustas tu” face înconjurul lumii.

Trei ani mai târziu, este lansat primul album în limba franceză a lui Manu Chao, „Siberie m’etait conteee„. Iar în 2007 apare pe piaţă cel de-al patrulea album solo al artistului, „La Radiolina„. Piesa „Rainin in Paradize” bucurându-se de un videoclip regizat de celebrul Emir Kusturica.

Show-urile lui Manu Chao sunt întotdeauna explozii de energie, iar muzica artistului francez, o combinaţie de rock, chanson, salsa, reggae, ska si raï este garanţia unui concert încărcat de emoţie şi bună dispoziţie.

Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 22 februarie 2011, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, suma la care se adaugă costul serviciilor de ticketing. Locul în sala va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului, ocuparea scaunelor urmând a se face în ordine, de la cele din faţa, la cele mai îndepartate.

Vezi cum a fost la concertul Manu Chao de la Sala Palatului!