Manu Chao - Concerte Manu Chao - iConcert.ro

Home » Manu Chao

Manu Chao

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Manu Chao

Festivalul Blaj aLive 2015

În perioada 5-6 iunie 2015, pe Câmpia Libertăţii din Blaj, are loc Marea Adunare a diversităţii muzicale, a treia ediţie a festivalului Blaj aLive. Manu Chao, Matisyahu, Dubioza Kolektiv, Sunrise Avenue, Guess Who, Coma, Michael Mayer, UNKLE Sounds, Şuie Paparude, Subcarpaţi, Thomas Fehlmann,... 
5 Jun - 6 Jun 2015     ,

Concert Manu Chao la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara

Miercuri, 25 iunie 2014, de la ora 21:00,  renumitul artist Manu Chao va concerta la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. Concertul este organizat de echipa festivalului Plai şi reprezintă un moment de încălzire pentru evenimentul din septembrie.  

Concertele lunii iunie 2014

Vara îşi intră în drepturi cu muzică pe toate gusturile. Iunie 2014 aduce în prim plan festivalurile, concerte cu piese pline de amintiri şi show-uri ce vor crea momente memorabile pentru iubitori de muzică de la noi.  

Manu Chao va concerta la Timişoara, în iunie 2014

Artistul de origine franceză Manu Chao revine în România pentru un concert special la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. Evenimentul va avea loc în data de 25 iunie 2014 şi va servi drept încălzire pentru cea de-a noua ediţie a festivalului Plai, organizat în acelaşi oraş, în luna... 

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

Revoluţie la Sala Palatului cu Manu Chao La Ventura!

Intr-un concert desfasurat cu casa inchisa la Sala Palatului, sambata seara Manu Chao si-a prezentat in premiera la Bucuresti proiectul La Ventura, pornind o adevarata revolutie alaturi de miile de fani ce au dansat si au cantat pe tot parcursul show-ului.  
    ,

RECENZIE: Manu Chao a cucerit Sala Palatului

Sâmbătă seară, Manu Chao a revenit pentru a două oară la Bucureşti pentru a susţine un concert din cadrul turneului „€œLa Ventura”.  
    ,

POZE: Manu Chao în concert la Bucureşti

Sâmbătă, 16 aprilie 2011, turneul „La Ventura” a celor de la Manu Chao s-a oprit la Bucureşti pentru un concert la Sala Palatului. În deschidere, Madame Hooligan au pregătit atmosfera pentru concertul Manu Chao.  

Manu Chao se pregăteşte de concert cu preparate tradiţionale româneşti!

Cu doar cateva zile inainte de concertul Manu Chao La Ventura, echipa de productie a evenimentului pune la punct toate detaliile pentru a-l face pe artist sa se simta ca la el acasa.  

Ultima şansă de a vedea live Manu Chao La Ventura în Bucureşti!

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul Manu Chao La Ventura, ce va avea loc sambata, 16 aprilie 2011, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Noul turneu al artistului este dedicat in special fanilor infocati, cu un pret al biletelor mult mai mic decat cel obisnuit, majoritatea concertelor... 


Social Media

iConcert.ro