Acest eveniment a avut loc in data de 25 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 25 noiembrie 2012, de la ora 20:00, Loredana Groza, diva muzicii româneşti va susţine un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucureşti. Artista promite că evenimentul o să fie nu doar o întoarcere în timp, o călătorie prin întreaga ei discografie, ci şi un eveniment presărat cu invitaţi şi momente surpriză. Concertul va însemna o dublă aniversare, marcând, pe de-o parte 25 de ani de activitate, dar şi lansarea unui nou material discografic.

Loredana a reuşit să se reinventeze constant şi să se menţină în atenţia publicului. Calităţile vocale deosebite, temperamentul şi stilul său unic i-au permis să abordeze toate genurile muzicale. De la dance la pop, de la rock, la muzică ţigănească, show-ul Loredanei se anunţă a fi unul total.

Despre concertul de la Sala Palatului, artista a declarat: „Pe data de 25 noiembrie, Sala Palatului va fi Zagga! Va fi un show în care voi da totul, cu multă atitudine, cu energie şi cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi mulţi invitaţi şi momente surpriză, piese noi, dar şi cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece împreuna prin dance, pop, rock, muzica de petrecere şi ţigănească, folclor, hip-hop şi multe altele într-un spectacol 100% Loredana„.

Bilete Loredana

Biletele pentru concertul Loredanei la Sala Palatului sunt disponibile la următoarele preţuri:

VIP: 200 lei
Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 75 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.