Acest eveniment a avut loc in data de 2 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 2 martie 2014, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc concertul Kitaro, alături de orchestra sa, eveniment face parte din turneul de promovare al celui mai nou material discografic: „Tamayura„. Marius Mihalache este invitatul special în deschidrea concertului.

Program iniţial pentru 5 octombrie 2013, concertul Kitaro de la Bucureşti a fost reprogramat pentru data de 2 martie 2014, din cauza agendei încarcate a muzicianului şi a schimbărilor independete de voinţa sa. Biletele achiziţionate pentru concertul din 5 octombrie sunt valabile şi pentru noua dată a evenimentului.

Multi-instrumentistul şi compozitorul japonez Kitaro, care uimeşte auditoriul cu sunete inegalabile, ce îmbină muzica electronică cu muzica tradiţională, vine pentru prima dată în România, la insistenţele Asociaţiei Culturale Maria Domina, organizatorul evenimentului: „Suntem onoraţi să fim organizatorii primului concert al artistului KITARO din România, şi în acelaşi timp suntem bucuroşi că prin eforturile şi insistenţele noastre am obţinut rezultatul scontat. De reuşita noastră se vor putea bucura şi fanii stabiliţi în celelalte ţări din Europa, căci, odată cu programarea concertului de la Bucureşti s-a creat în jurul acestuia un întreg turneu European„.

Pionier al muzicii new age, Kitaro şi-a făcut debutul pe scena internaţională alături de Far East Family Band, cu care a concertat în toată lumea. Turneele cu trupa japoneză l-au ajutat să îşi descopere şi să îşi creeze propriul stil. Uimeşte întreaga lume cu sunetele sale inconfundabile ce îmbină într-o manieră unică muzica veche şi cea nouă.

Activitatea artistică este impresionantă. KITARO a fost nominalizat de nenumărate ori la Grammy, pe care l-a câştigat în 2001 cu albumul „Thinking Of You„. A obţinut Globul de Aur pentru coloana sonoră a filmului „Heaven & Earth„. Cele peste 25 de albume de studio sunt considerate adevărate capodopere şi au înregistrat vânzări colosale, cu zeci de milioane de exemplare distribuite în întreaga lume.

Bilete Kitaro la Bucureşti

Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Golden VIP 320 lei cumpără bilet
VIP 280 lei cumpără bilet
Categoria I 200 lei cumpără bilet
Categoria II 180 lei cumpără bilet
Categoria III 150 lei cumpără bilet
Categoria IV 100 lei cumpără bilet