Marius Mihalache, maestrul absolut al ţambalului, este invitat în deschiderea concertului pe care Kitaro îl va susţine în data de 2 martie 2014, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Muzica pe care o face i-a adus artistului japonez un premiu Globul de Aur, un premiu Grammy şi încă 15 nominalizări la Grammy.

Marius Mihalache a declarat că este onorat, dar în acelaşi timp şi uimit de invitaţia lui Kitaro, surpriza cea mai mare venind din faptul că artistul japonez îşi organizează spectacolele cu atât de multă rigurozitate încât varianta unui artist în deschidere nu a fost luată în considerare până acum. Aşadar, artistul autohton Marius Mihalache va fi primul muzician care va avea această onoare.

Iubitor şi susţinător al muzicii analog, Kitaro şi-a petrecut mai bine de 30 de ani din viaţă în încercarea de a transpune cele mai sincere şi liniştite gânduri în note muzicale. Artistul japonez a avut ocazia să călătorească în întreaga lume cu muzica sa, umplând sălile de concerte din oraşe precum New York, Chicago, Boston, Los Angeles ori Atlanta.

Marius Mihalache este cunoscut pentru reuşita sa de a reintegra un instrument tradiţional balcanic, ţambalul, în muzica actuală, ba chiar să îl includă în asocieri neaşteptate, cum ar fi numeroasele sale colaborări cu artişti de jazz. Talentul său a fost cunoscut de lumea întreagă, fiind prezent pe scene din Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania şi Turcia, având ocazia să cânte în deschiderea unor artişti legendari precum Nina Simone, Gloria Gainor şi Chick Corea.

Bilete Kitaro la Bucureşti

Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Golden VIP 320 lei cumpără bilete
VIP 280 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 180 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete