Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jul 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 1 iulie 2015, de la ora 18:00, grupul britanic Judas Priest revine la Bucureşti într-un concert ce va acea loc în parcarea C a complexului Romexpo. Show-ul face parte din turneul de promovare a albumului „Redeemer of Souls”, iar în deschidere vor cânta Helloween şi 9,7 Richter.

Programul concertelor

18:00 – acces
18:30 – 9.7 Richter
19:30 – Helloween
21:00 – Judas Priest

Zeii heavy metalului sunt o influenţă greu de ignorat pentru generaţii întregi de artişti. Au vândut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, au în spate peste patru decenii de activitate. 45 de ani a durat până când Judas Priest a lansat un album de Top 10 în America.

„Redeemer of Souls” face valuri printre fani şi critici deopotrivă. Cel mai de succes album Judas Priest până în prezent era „Screaming For Vengeance” (1982), care a petrecut 53 săptămâni în topurile Billboard (Discul de Aur în octombrie 1982, Discul de Platină în aprilie 1983 şi Dublu Platină în octombrie 2001). Albumul includea singura piesă a trupei inclusă vreodată în US Top 100 Hit, „You’ve Got Another Thing Comin'”.

„Redeemer of Souls” a fost lansat în vara anului trecut şi a marcat debutul în studio al lui Richie Faulkner. „Ridicăm mereu ştacheta, iar Redeemer of Souls este o colecție metal epică, se potrivește perfect cu piesele noastre clasice” spun membrii trupei.

Trupa Judas Priest a intrat în atenţia publicului în anul 1974, cu albumul de debut „Rocka Rolla”. Britaniciii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum „British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (1980) şi imnuri precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” sau „You’ve Got Another Thing Coming”.

O reîntâlnire fabuloasă pentru generaţia anilor ’90, Judas Priest şi Helloween este un moment special pentru ambele trupe. Ambele promovează două albume noi – Helloween sărbătoresc 30 de ani de activitate cu „My God Given Right”, iar titanii de la Judas Priest, rup scenă după scenă cu al lor „Redeemer of Souls Tour”.

Accesul în Romexpo e permis de la orele 18:00, iar românii intră pe scenă de la ora 18:30 şi vor fi urmaţi de Helloween de la ora 19:30, urmând ca Judas Priest să urce pe scenă la ora 21:00. Un motiv în plus pentru rockerii punctuali, în intervalul orar 18:00 – 19:00, happy hour la bere draft: o bere gratis pentru una cumpărată.

Bilete Judas Priest la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Judas Priest, Helloween şi 9,7 Richter, din 1 iulie 2015 de la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online www.eventim.ro, fiind disponibile mai multe categorii de bilete:

Categoria Preţ întreg
Golden ring 270 lei cumpără bilete
Zona A 190 lei cumpără bilete
Zona B 130 lei cumpără bilete
Harta Judas Priest la Bucureşti
Harta Judas Priest la Bucureşti

Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, str. Polonă nr. 15.

Concertul Judas Priest şi Helloween este un eveniment organizat de Events.