Miercuri, 21 decembrie 2016, de la ora 20:00, Johann Strauss Ensemble revine la Sala Palatului din Bucureşti pentru a susţine spectacolul „Vienna Magic – Christmas Edition”, care va face parte dintr-un turneul naţional al orchestrei în România.

Johann Strauss Ensemble va performa la Bucureşti, în perioada sărbătorilor de iarnă pentru al 12-lea an consecutiv. Orchestra condusă de Russel McGregor va susţine un spectacol care va cuprinde lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor. Celebrele valsuri vieneze, nelipsite din repertoriul abordat de Johann Strauss Ensemble, vor fi redate pe acorduri de muzică clasică.

Muzicienii din Johann Strauss Ensemble au declarat că sunt încântaţi să revină în România, într-un turneu de excepţie: „De fiecare dată descoperim ceva nou în această ţară frumoasă. Abia aşteptăm să ne reîntoarcem şi să mai trăim un capitol din viaţa orchestrei noastre împreună cu minunatul public român”.

Fondat de către membrii ai Bruckner Orchester din Linz în 1985, proiectul Johann Strauss Ensemble abordează muzica clasică, adăugând piese noi şi inovatoare repertoriului standard. Cel mai important membru al orchestrei este violonistului şi dirijorului Russell McGregor, care s-a alăturat proiectului în 2004. Muzicianul este concertmaestru şi dirijor al orchestrei Palatului Schöbrunn.

Bilete Johann Strauss Ensemble la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Johann Strauss Ensemble de la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 decembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.ticketnet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ Normal
VIP 200 lei
Categoria I 145 lei
Categoria II 115 lei
Categoria III 85 lei
Categoria IV 55 lei

În perioada de Presale, 25 iulie-25 august 2016, toate biletele beneficiază de o reducere de 20% din preţurile normale.

Concertul Johann Strauss Ensemble de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Spectaculis.