Concertul lui Joe Cocker din 4 august 2013 de la Bucureşti se mută la Sala Palatului, cu începere de la ora 20:00. Iniţial show-ul a fost anunţat în aer liber, în parcarea Romexpo, dar este mutat ca nu cumva condiţiile meteo să compromită spectacolul, anunţă organizatorii, Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

Preţul biletelor pentru concertul Joe Cocker în noua locaţie nu se va schimba. În funcţie de categoria de preţ, biletele costă 135 lei, 200 lei, 300 lei, 400 lei sau 750 lei (VIP). Biletele achiziţionate anterior vor trebui să fie însă schimbate pentru că sectoarele iniţiale de la Romexpo nu corespund în totalitate celor de la Sala Palatului.

Organizatorii îi asigură însă pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preţ din noua locaţie. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucureşti, Strada Dr. Petre Herescu nr. 30, începând de vineri 7 iunie 2013. Pentru asistenţă privind schimbarea biletelor puteţi folosi şi adresele de e-mail [email protected], [email protected] sau puteţi suna la numerele de telefon 0735.869.831, 0735.869.829.

„Cred că este cea mai bună alegere. La începutul lunii august se anunţă multe zile ploioase şi nu ne dorim să compromitem un astfel de spectacol. Să fii martor la un concert al lui Joe Cocker este o adevarată sărbătoare, iar din păcate numarul celor care se vor putea bucura de acest eveniment va fi limitat la 4000, capacitatea maxima a Salii Palatului. Joe Cocker este un artist care oricând poate umple o saăa de 10-12000 de locuri dar din păcate pentru Bucuresti o astfel de sala rămâne doar un proiect pe hârtie. Puţinele bilete rămase nevândute se vor pune în vânzare începând de vineri.” a declarat Sorin Săraru, Project Events.

Concertul Joe Cocker de la Sala Palatului face parte din turneul „Fire It Up Summer Tour”, turneu ce promovează cel mai recent album al lui Joe Cocker, „Fire It Up”. Noul album conţine atât melodii clasice de suflet, balade romantice cât şi piese pline de energie şi vigoare. Joe Cocker este cel care a făcut celebra piesa „You Can Leave Your Hat On” – cea mai cunoscuta melodie de striptease.

Bilete Joe Cocker la Sala Palatului

Ultimele bilete pentru concertul Joe Cocker de la Sala Palatului se vor putea achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie bilete Preţ
VIP 750 lei  cumpără bilete
Categoria I 400 lei  cumpără bilete
Categoria II 300 lei  cumpără bilete
Categoria III 200 lei  cumpără bilete
Categotia IV 135 lei  cumpără bilete