Acest eveniment a avut loc in data de 4 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul Joe Cocker s-a mutat de la Romexpo la Sala Palatului. Află mai multe detalii!

Duminică, 4 august 2013, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti, veţi putea să-l ascultaţi live pe celebrul Joe Cocker. Cel de-al patrulea concert Joe Cocker la Bucureşti face parte din turneul „Fire It Up Summer Tour„, care promovează cel mai recent album al artistului, „Fire It Up„.

În vârstă de 69 de ani, Joe Cocker este unul dintre cei mai de succes artişti ai lumii, cu admiratori de toate vârstele, o adevărată legendă a muzicii. Şi-a început cariera la numai 15 ani, ca membru în diferite formaţii, a continuat cu cover-uri după artişti ca The Beatles şi cu multe melodii proprii precum „With a Little Help from My Friends”, „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart”, „Up Where We Belong”, „You Are So Beautiful” sau „When The Night Comes„.

În cei 40 de ani de carieră a reuşit să cucerească publicul, mai ales pe cel feminin, cu timbrul său vocal unic şi cu piesele pline de farmec, majoritatea concertelor sale fiind ţinute cu casa închisă. A lansat peste 20 de albume, multe dintre ele primind numeroase premii şi distincţii.

„Fire It Up” – cel mai recent album Joe Cocker

Noul album „Fire It Up” – despre care artistul a declarant că: „A crea un album, pentru mine seamănă cu a realiza o pictură – 12 piese şi multă culoare; nu-mi place ca totul să fie într-o singură stare de spirit” – conţine melodii care-l caracterizează, melodii clasice, de suflet, dar şi balade pline de putere şi piese pline de energie şi vigoare.

Cei care doresc să petreacă o seară minunată în compania carismaticului Joe Cocker şi să fredoneze melodii mai vechi, precum „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart” sau „Up Where We Belong„, sau cele mai noi melodii de pe albumul „Fire It Up” sunt aşteptaţi la Romexpo, pe 4 august, eveniment organizat de Project Events, în colaborare cu Marshall Arts.

Bilete Joe Cocker – Bucureşti

UPDATE 22.07.2013: În perioada 23-25 fanii îşi pot cumpăra bilete cu preţ redus cu până la 50%. Află mai multe detalii!

Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Romexpo sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 750 lei cumpără bilete
Categoria I 400 lei cumpără bilete
Categoria II 300 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categotia IV 135 lei SOLD OUT