Orange România a confirmata astăzi prezenţa britanicei Jessie J la cea de-a şaptea ediţie a Orange Summer Party de pe plaja H2O din Mamaia. Evenimentul la care intrarea este liberă va avea loc pe 28 iulie 2012 şi îl va aduce pe scenă şi pe Example.

Do It Like a Dude” primul său single, lansat în 2010, a stârnit curiozitatea întregii industrii muzicale, iar „Price Tag” a devenit rapid una dintre cele mai ascultate piese de pe planetă. „Who You Are„, albumul său de debut a apărut în 2011 şi nu a făcut decât să confirme talentul tinerei artiste londoneze. Materialul discografic a fost încununat cu trei discuri de platină în Marea Britanie şi s-a vândut în peste 2 milioane şi jumătate de exemplare. În primăvara acestui an Jessie J a devenit prima solistă din Marea Britanie care are nu mai puţin de 6 melodii de pe acelaşi album ce au jos în Top 10.

Tot pe 28 iulie 2012 pe scena Orange Summer Party va urca şi Example, un alt obişnuit al topurilor muzicale britanice. Cu trei albume la activ, Example a reuşit să se evidenţieze prin sound-ul său muzical special: o combinaţie de muzică electronică cu rap, dubstep şi chiar drum ‘n’ bass. Albumul „Playing in the Shadows” a fost lansat în toamna anului trecut a ajuns pe primul loc în UK Album Charts, iar „Change The Way You Kissed Me” şi „Stay Awake” au ocupat primele locuri în topul single-urilor.

Peste 150.000 de oameni au asistat până acum la show-urile Orange Summer Party. Pe scena de la Mamaia au urcat la ultimele şase ediţii: Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy, I Am Kloot, Cut Copy, MIKA şi Jamiroquai.

Foto: www.irockcollege.com