Acest eveniment a avut loc in data de 5 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 5 noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, Iyeoka va susţine în premieră un concert în The Silver Church din Bucureşti.

Programul concertului:

21:00 – Deschiderea uşilor
21:30 – 22:15 – Antarctica
22:15 – 22:30 – Change-over
22:30 – Iyeoka

Originară din Boston (S.U.A.), Iyeoka are rădăcini nigeriene pe care le exprimă printr-un stil unic, care cuprinde elemente ale muzicii soul, R&B, rock, hip hop şi jazz.

Pentru activitatea sa ca poet şi artist cu concerte în întreaga lume, Iyeoka a câştigat numeroase premii pentru poeziile sale şi a fost invitată ca performing artist la faimoasa conferinţă TED Global, la care se întâlnesc cele mai inspiraţionale personalităţi ale lumii.

Cel mai recent album al ei, „Say Yes”, a fost lansat în noiembrie 2010 şi include hituri precum „The Yellow Brick Road Song” (cunoscut ulterior şi de pe genericul serialului How to make it in America), „Simply Falling” sau „Say Yes”.

Bilete Iyeoka în The Silver Church din Bucureşti

Biletele pentru concertul Iyeoka de la Bucureşti se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 50 lei.

La două zile după concertul din Bucureşti, mai exact pe 7 noiembrie, Iyoeoka va mai urca pe scena Teatrului Naţional şi în Diesel Club, ambele din Cluj-Napoca.