Acest eveniment a avut loc in data de 1 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 1 martie 2012, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc un concert aniversar susţinut de artista de muzică populară, Irina Loghin.

Prin spectacolul intitulat „O viaţă de cântec„, Irina Loghin va celebra aniversarea a 50 de ani de carieră. Cele mai îndrăgite cântece din repertoriul artistei vor fi interpretate pe scena Sălii Palatului, alături de orchestra „Lăutarii de la Chişinău” dirijată de Nicolae Botgros. Irina Loghin îi va avea ca avea invitaţi speciali pe Irinuca Loghin, Fuego, Andra şi Benone Sinulescu.

Evenimentul va fi prezentat de Alexandru Pop, mai cunoscut ca Văru’ Săndel. Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc lansarea unei cărţi numite tot „O viaţă de cântec” şi a unui CD cu cele mai îndrăgite şlagăre ale artistei.

Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Cântecele ei au răsunat pe numeroase scene naţionale şi internaţionale. Câteva dintre piesele reprezentative ale Irinei Loghin sunt „Mi-ai dat, mamă, cântecul„, „Of dor, of mor” sau „Mioriţa„.

Bilete Irina Loghin

Biletele pentru concertul aniversar susţinut de Irina Loghin la Sala Palatului din Bucureşti se găsesc la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categoria VIP: 130 lei
Categoria I: 80 lei
Categoria II: 70 lei
Categoria III: 60 lei
Categoria IV: 40 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim.