Miercuri şi joi, pe 18 şi 19 decembrie 2019, de la ora 19:30, Horia Brenciu susţine concertul „Sunt cine vreau să fiu” – un spectacol la #30 de ani de libertate, la Sala Palatului din Bucureşti. Irina Rimes este unul dintre invitaţii speciali ale concertelor.

Atent la fiecare pas, de la playlist la detalii care țin de producție și la tot ceea ce ține de transmiterea unei emoții într-un mod cât mai autentic, Horia Brenciu le promite fanilor săi și nu numai un show care merită să fie văzut.

„De ce? Pentru că va fi despre viață, despre muzică, despre melodii pe care le iubești, despre România, despre invitați speciali care te vor încânta. Va fi un spectacol ca un brad de Crăciun. Pe de altă parte, voi aduce un omagiu muzicii rock, celei care ne dădea libertate înainte de ’89”, dezvăluie Horia.

Din rivali la Vocea României, Horia Brenciu și Irina Rimes devin parteneri de scenă. Irina Rimes este una dintre invitatele speciale ale lui Horia Brenciu în concertul „Sunt cine vreau să fiu”.

În ‘89 aveam 17 ani.

Aceste rânduri, pe care le scriu acum, nu aveau loc fără acel an… La fel și prezenta mea in București, la fel și cariera mea. Familia mea, orchestra mea, albumele mele, emisiunile la care am participat, oamenii pe care i-am cunoscut, drumurile pe care le-am făcut, concertele la care am participat, toate astea și încă multe altele care mă înconjoară și la care țin nu apăreau în viața mea fără evenimentul din 1989, căruia i-am spus: REVOLUŢIE.

Atunci, am cunoscut libertatea, un concept pe care de #30ani încerc sa îl înțeleg și să mă bucur de el în cel mai onest și uman mod cu putință.

Hai să ne bucurăm de libertatea celor #30ani.

Astăzi sunt cine vreau să fiu.

Hai să ne bucurăm de muzică, de prietenie, de iubire și de un spectacol. La #30ani de libertate. La Sala Palatului pe 18 decembrie ora 19:30.

Bilete Horia Brenciu la Sala Palatului din Bucureşti

Bilete pentru concertul „Sunt cine vreau să fiu” pe care Horia Brenciu şi HB Orchestra îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 şi 19 decembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei bilete
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 100 lei bilete

Concertele Horia Brenciu de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Asociaţia Culturală Dracula.