Acest eveniment a avut loc in data de 10 Oct 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul a fost ANULAT!

Miercuri, 10 octombrie 2018, de la ora 20:00, cei mai mari artiști autohtoni cântă versiuni ale melodiilor cunoscute ale celor de la Holograf, la Sala Palatului din Bucureşti, într-o gală, în onoarea acestora, Holograf – Hall of Fame.

Holograf – Hall of Fame va fi o seară a excelenței în muzică, în prezența nu doar a celor mai mari artiști români, ci și a celor mai importante personalități ale momentului. Într-o gală, în onoarea celei mai titrate trupe rock din România, va marca cei 40 de ani de succes a trupei Holograf și va marca influența acestora asupra industriei muzicale românești, pe parcursul a mai multor generații.

Holograf – Hall of Fame este o seară în care se celebrează autenticul, inspirația, talentul, eleganța, bunul simț și experiența muzicală a tuturor celor care au cântat sub numele Holograf. Aceștia vor urca pe scenă de-a lungul galei.

 

Holograf este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe pop-rock din România, cu o discografie compusă din peste 25 de albume audio şi video. Printre cele mai apreciate materiale ale trupei se numără: „Undeva departe” (1999), „Holografica” (2000), „Primăvara începe cu tine” (2009) şi „Love Affair” (2012).

Cele mai cunoscute piese înregistrate de Holograf sunt „Fără ea”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Ţi-am dat un inel” şi „Undeva Departe”. De-a lungul timpului, trupa a colaborat cu mai mulţ artişti importanţi din industria muzicală românească, printre care: Antonia, pentru melodia „Întoarce-te acasă”, Angela Gheorghiu, pentru albumul „Love Affair” şi Cristi Minculescu, pentru piesa „S-aprindem torţele”.

Bilete Holograf – Hall of Fame la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Holograf – Hall of Fame de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 10 octombrie 2018, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 249 lei bilete
Categoria I 179 lei bilete
Categoria II 149 lei bilete
Categoria III 119 lei bilete
Categoria IV 89 lei bilete

Concertul Holograf – Hall of Fame de la Sala Palatului este organizat de Sublime România.