Acest eveniment a avut loc in data de 22 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică 22 aprilie 2018, de la ora 20:00, Gregory Porter susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Celebrul cântăreţ de jazz revine în România cu un nou spectacol, de data aceasta pentru promovarea celui mai nou album al său, „Nat King Cole & Me”.

După un an de la primul său concert susţinut în România, Gregory Porter se întoarce la Bucureşti pentru a oferi încă odată un regal muzical tuturor iubitorilor muzicii jazz. Câștigător a 2 Premii Grammy la categoria „Best Jazz Vocal Album”, artistul va cânta în premieră în România piese de pe noul său album, „Nat King Cole & Me”.

Materialul a fost lansat în octombrie 2017 şi  este cel de-al cincilea din cariera lui Gregory. Cu ajutorul lui Vince Mendoze, câștigător a 6 Premii Grammy cu London Studio Orchestra și a band-ului format din pianistul Christian Sands, basistul Reuben Rogers și tobarul Ulysses Owens, Porter a reorchestrat piese ca: „Mona Lisa”, „L-O-V-E”, „Nature Boy”, „The Christmas Song” şi „Smile”.

Pentru Porter, influența lui Cole asupra vieții sale are rădăcini adânci. Atunci când mama sa, Ruth Porter, a auzit pentru prima oară compoziţia fiului său, „Dreamboat”, l-a comparat imediat cu Nat King Cole. A fost momentul în care Gregory a căutat în colecția mamei albumele lui Nat King.

„Nu a mai existat cineva ca el. A lăsat în urma sa o muzică imensă” afirmă Gregory cu entuziasm. „E aproape firesc că m-am întors la inspirația mea și la ceea ce pentru mine înseamnă acasă. Adică mama, muzica gospel și Nat King Cole”, mai declară Porter.

Odată cu lansarea albumului, Gregory se bucură și mai mult de aprecierea celor din industrie, find considerat de către New York Times cel mai bun cântăreţ de jazz al momentului. Nu doar vocea şi muzica proprie i-au adus această faimă, ci și colaborarile cu nume mari din industrie, reprezentante ale acestui gen, precum: Van Morrison, Wynton Marsalis, Dianne Reeves, Nicola Conte, Christian McBride, Kenny Barron, Buster Williams și David Murray.

„Uneori nici nu apuc să mă bucur de toată energia de la concerte, aplauzele publicului, mai ales la acele spectacolele unde am împărțit scena cu muzicieni legendari ca Wynton sau Herbie. Ei au fost cei care m-au primit cu brațele deschise și mi-au oferit atâta dragoste, lucruri la care nici nu aș fi visat cu ani în urmă” spune Porter.

Bilete Gregory Porter la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Gregory Porter de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 22 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 99 lei
Categoria 1 79 lei
Categoria 2 59 lei

Concertul Gregory Porter de la Sala Palatului este un eveniment organizat de Loudcity.