Luni, 16 mai 2016, de la ora 20:00, Sala Palatului va fi gazda concertului susţinut în premieră în România de corul Gregorian, al cărui producător este prolificul artist german Frank Peterson.

Concertul îşi propune să promoveze al zecelea şi ultimul capitol al seriei de albume „Masters of Chant”, serie care a înregistrat un succes răsunător în întreaga lume. Din cor va face parte şi Narcis Iustin Ianău, finalistul concursului „Românii au talent”, care a reuşit să impresioneze prin interpretarea de excepţie a unor arii de operă foarte dificile.

Gregorian a fost la început un grup de orientare pop, care s-a născut din proiectul new-age „Enigma”. Sub acest concept a fost lansat albumul „Sadisfaction”, însă în 1998 proiectul va fi reinventat de către Frank Peterson şi de echipa acestuia, hotărându-se să opteze pentru cântecele în stil gregorian. Piesele pentru fiecare album au fost atent selecţionate, iar Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman şi Carsten Heussman s-au ocupat de compoziţia unor noi melodii. Pentru ca sunetul să fie cât mai fidel, au fost aleşi 12 vocalişti care să înregistreze piesele într-o atmosferă bisericească.

Concertul de la Sala Palatului se anunţă cu adevărat magic, iar reprezentaţiile susţinute de corul Gregorian pe întregul mapamond nu pot decât să întărească acest sentiment. Interpretarea unică a celor mai celebre cântece pop şi rock, membrii corului învăluiţi în robe de călugări, întreg misterul din jurul chipurilor şi glasurilor, portului, toate vor trimite publicul cu gândul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.

Muzica corului Gregorian a poposit deja pe toate continentele, iar vânzările şi premiile obţinute de-a lungul anilor nu sunt deloc de neglijat. Albumele s-au vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume, producătorul Frank Peterson fiind premiat cu discuri de aur şi platină în peste 18 ţări.

Bilete Gregorian la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele la concertul susţinut de corul Gregorian la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 mai 2016 pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro şi din rețeaua de magazine Eventim, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț
Categoria I 199 lei cumpără bilete
Categoria II 99 lei cumpără bilete
Categoria III 59 lei cumpără bilete

Concertul Gregorian de la Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.