Marţi, 2 aprilie 2019, de la ora 20:00, Goran Bregović, alături de Orchestra Simfonică şi Cor, susţine un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Artistul va cânta alături de o orchestră simfonică formată din 42 de artişti, 3 violonişti şi un cor de 6 persoane.

Originar din Boznia şi Herţegovina, Goran Bregović, s-a remarcat la nivel internaţional datorită stilului muzical unic, reprezentat printr-o combinaţie între folk şi tradiţional, cu influenţe rock. Creaţiile lui se ghidează după acest melanj, însă primesc tendinţe şi din muzica tradiţională ţigănească sau cea din Balcani.

Artistul a debutat în 1969, când i s-a propus să fie basistul formaţiei Kodeksi, care a devenit mai târziu celebra trupă iugoslavă Bijelo Dugme. În această formulă, muzicianul a avut o mulţime de spectacole, până în anii ’90, când a hotărât să continue doar cu activitatea solo.

Artistul a mai colaborat cu numeroşi artişti din industria internaţională, precum Gipsy Kings şi Eugene Hütz, dar şi cu Emir Kusturica, pentru coloanele sonore ale unor filme celebre.

La începutul anilor ’90, cariera solo a muzicianul a început să crească surprinzător, până a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Europa de Est. De-a lungul carierei sale, cântăreţul balcanic a compus coloana sonoră pentru 33 de filme şi a lansat 17 abume de studio. Hiturile „Bella Ciao”, „Kalashnikov” şi „Gas Gas” i-au adus succesul internaţional şi numeroase premii.

Cel mai recent album al artistului, „Three Letters From Sarajevo”, s-a bucurat de un enorm succes internaţional şi a fost prezentat în premieră şi la Bucureşti, în cadrul a două concerte în 2018, la Sala Palatului şi la Arenele Romane.

Bilete Goran Bregović la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Goran Bregović de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 2 aprilie 2019, pot fi cumpărate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Presale 2 La intrare
Categoria VIP 300 lei 320 lei bilete
Categoria A 220 lei 240 lei bilete
Categoria B 160 lei 200 lei bilete
Categoria C 120 lei 160 lei bilete

Concertul Goran Bregović de la Sala Palatului este organizat de Bestmusic Live Concerts.