Duminică, 15 septembrie 2019, ora 19:00, trupa Evanescence susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul va avea loc în aer liber, iar în deschidere vor cânta trupele Chaos Magic şi Veridia.

Concertul pe care Evanescence îl va susţine vine la mai bine de 2 ani de la ultimul concert din România, care a fost găzduit tot de Arenele Romane. Trupa americană se poate bucura de o bază mare de fani în ţara noastră şi cu siguranţă concertul va fi unul cât se poate de reuşit.

Evanescence este o trupă de gothic metal din Statele Unite al cărei stil muzical poate fi comparat cu cel al formaţiilor Linkin Park, Lacuna Coil, Nightwish sau Within Temptation. Trupa a luat naştere în anul 1998, însă marele succes a venit abia în 2003, odată cu lansarea primului album oficial, „Fallen”. Acesta a adus trupei vânzări de 15 milioane de exemplare, 2 premii Grammy şi 3 nominalizari la premiile American Music.

În anul 2004 Evanescence a câştigat şi premiul World Music pentru cel mai bun debut în rock şi tot în 2004 trupa a lansat şi primul album live, intitulat „Anywhere But Home”. Al patrulea şi cel mai recent material discographic lansat de Evanescence este „Synthesis”, apărut în noiembrie 2017.

Cele mai cunoscute şi fredonate piese ale trupei sunt „Bring Me To Life”, „Going Under”, „My Immortal”, „Lithium”, „Call Me When You’re Sober” şi „Good Enough”.

Din componenţa actuală a trupei fac parte Amy Lee (voce, pian, clape, harpă), Jen Majura (chitară), Troy McLawhorn (chitara ritmică), Will Hunt (baterie) şi Tim McCord (bass).

Bilete Evanescence la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Evanescence de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 15 septembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Presale La intrare
Premium 349 lei 380 lei bilete
Teren 259 lei 280 lei bilete
Acces General 159 lei 180 lei bilete

Premium – cu loc în sectoarele K şi E
Teren – fără loc, în faţa scenei
Acces General – cu loc în Arenă, mai puţin în sectoarele K şi E

Concertul Evanescence de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către METALHEAD.