Vineri, 20 octombrie 2023, începând cu ora 19:00, Enrico Macias susține un concert la Sala Palatului din București. Cu această ocazie, cântărețul se va afla pentru a doua oară în turneu în România, pe scena de la Sala Palatului.

Enrico Macias, pe numele său de botez Gaston Ghrenassia, este un cântăreț de muzică ușoară, născut în Algeria franceză, într-o familie de evrei. A fost discipol al lui Raymond Leyris, maestru al muzicii arabo-andaluze. Debutul său a fost marcat de albumul „Adieu mon pays” (1962), conceput în urma experiențelor sale cauzate de războiul de independență al Algeriei. Albumul a fost foarte bine primit de public, iar melodia „J’ai quitte mon pays” devine un imn al exilaților din toată lumea. Acest prim album îi deschide drumul către o carieră internațională și turnee în toată lumea. În 1997 este numit „Ambasador al Păcii” de către Kofi Annan, fostul Secretar General ONU.

Cunoscut pentru șarmul, carisma, sensibilitatea și capacitatea lui de a se apropia de oameni, Macias a fost foarte bine primit de-a lungul carierei pe cele mai mari scene ale lumii din Statele Unite, Canada, Japonia, Egipt, Israel si Rusia, cucerind cu muzica lui fiecare continent. Câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Zingarella”, „La femme de mon ami”, „Solenzara” și „Adieu mon pays”.

Construit pe ritmul unei zile mediteraneene, spectacolul lui Enrico Macias începe cu primele succese ale sale, ca zorii unei primăveri, continuă într-o atmosferă lină de energie pozitivă, până spre seară, când, pe acordurile muzicii arabo-andaluze, se revarsă apoteotic, într-o petrecere generalizată, molipsitoare, cum numai Enrico știe să declanșeze.

Bilete Enrico Macias la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Enrico Macias, ce va avea loc pe 20 octombrie 2023, la Sala Palatului din București, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la următoarele categorii de preț, în funcție de amplasarea locului în sală:

  • Categoria VIP – 350 lei
  • Categoria I – 300 lei
  • Categoria II – 250 lei
  • Categoria III – 200 lei
  • Categoria IV – 150 lei
  • Categoria V – 100 lei

Concertul Enrico Macias de la Sala Palatului este organizat de Best Artist Management.