Acest eveniment a avut loc in data de 10 Nov 2011.
Vezi alte evenimente la din .


Joi, 10 noiembrie 2011, de la ora 20:30, Duke Ellington Orchestra va concerta la Sala Palatului din BucureştiTommy James, un binecunoscut pianist american va conduce la Bucureşti orchestra ce a schimbat lumea muzicală în anii ’40.

Duke Ellington este cel despre care se spune că a schimbat complet faţa jazzului. Artistul a avut mii de compoziţii de la jazz la muzică religioasă sau clasică, Ducele a dărânat recorduri după recorduri cucerind milioane de inimi din toată lumea. Însă mai presus de orice cea mai importantă realizare a artistului ameriacan este orchestra ce îi poartă numele.

Orchestra marelui „Duce” a susţinut mai mult de 20.000 de concerte de-a lungul timpul, cucerind de fiecare dată publicul cu ritmurile molipsitoare de jazz. Înfiinţată în 1923, uimitoarea orchestră şi-a primit numele de la întemeietorul său, celebrul pianist şi dirijor Duke Ellington, supranumit ducele jazz-ului, câstigător a nu mai puţin de 13 premii Grammy.

Bilete Duke Ellington Orchestra

Bilete pentru concertul Duke Ellington Orchestra de la Bucureşti pot fi achiziţionate, în funcţie de distanţa faţă de scenă, la următoarele preţuri:

Categoria I: 100 lei
Categoria II: 140 lei
Categoria III: 180 lei
bilet Duke Ellington Orchestra revine la Bucureşti în noiembrie 2011

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Orchestra lui Duke Ellington a concerta ultima oară la Bucureşti în 2010 cândi-au avut alături pe scenă pe Aura Urziceanu şi Johnny Răducanu

Află cum a fost la ultimul concert al Duke Ellington Orchestra la Bucureşti!